KOLAROV OTKRIO KOGA ZOVE "MALI GVARDIOLA": Igrao sam protiv njegovog tima u Italiji i uvek je bilo teško!
Aleksandar Kolarov, Foto: Starsport©

iskreno

KOLAROV OTKRIO KOGA ZOVE "MALI GVARDIOLA": Igrao sam protiv njegovog tima u Italiji i uvek je bilo teško!

Kolarov je za Mančester siti odigrao 247 utakmica i postigao dva gola, a osvojio je i dve šampionske titule za sedam sezona provedenih na Etihadu

Objavljeno:

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da je trener Brajtona Roberto de Zerbi "mali Pep Gvardiola".

Mančester siti će u subotu u 16.00 časova dočekati Brajton u 13. kolu engleskog šampionata, a tim povodom Kolarov je govorio za zvanični sajt prvaka Engleske.

- Znam De Zerbija lično. Zovem ga Mali Pep i mislim da će napraviti velike stvari u Premijer ligi. Igrao sam protiv njegovog tima u Italiji i uvek je bilo teško. Siguran sam da će napraviti dobar posao u Brajtonu - rekao je Kolarov.

Nekadašnji defanzivac "građana" pohvalio je Žoaoa Kansela, beka Sitija, kog vidi kao jednog od ključnih fudbalera u timu trenera Pepa Gvardiole.

- Bilo je jasno od početka da će Kanselo biti veoma uspešan u Mančester sitiju jer je prvi izbor na svojoj poziciji i pojačava nivo igre iz sezone u sezonu. Sjajan je fudbaler. Može da igra i levo i desno. Štaviše, opasiniji je na levoj strani jer može da napada nadesno, ima sjajan pregled igre i često deluje kao vezni fudbaler - izjavio je bivši reprezentativac Srbije.

Kolarov je za Mančester siti odigrao 247 utakmica i postigao dva gola, a osvojio je i dve šampionske titule za sedam sezona provedenih na Etihadu.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.