PANATINAIKOS POMOGAO ZVEZDI: Doneo im 1.137.000 evra, evo kako!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

LEPA CIFRA

PANATINAIKOS POMOGAO ZVEZDI: Doneo im 1.137.000 evra, evo kako!

Eventualno ispadanje Dinama iz Zagraba donelo bi šampionu Srbije još novca

Objavljeno: 13:22h

Konačan trijumf koji je Panatinaikos ostvario protiv Olimpika iz Marselja, izbacivši ga iz kvalifikacija za Ligu šampiona, sa oduševljenjem je prihvaćen u Crvenoj zvezdi koja je danas bogatija za 1.137.000 evra.

Upravo to je cifra koja sleduje crveno-bele od strane UEFA , a gledajući isplate na osnovu desetogodišnjeg koeficijenta.

Pošto je od Zvezde bilo samo pet slabijih timova, srpski šampion je pre mečeva u utorak veče imao sigurnih 6.820.000.

Sada je ta cifra uvećana i moći će da bude još više ukoliko AEK u subotu izbaci Dinamo. Podsetimo, Grci su dobili na Maksimiru rezultatom 2:1.

Eventualno ispadanje hrvatskog prvaka donelo bi Crvenoj zvezdi još 1.137.000 evra. Ali nije to jedini meč za koji će u narednom periodu biti zainteresovani u Ljutice Bogdana.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Bolju startnu poziciju od Crvene zvezde kada je reć o desetogodišnjem učinku, imaju Braga, Kopenhagen, Galatasaraj.

Teško je očekivati da će turski velikan prepustiti crveno-belima nešto više od milion evra, pošto će u plej-ofu igrati protiv norveškog Moldea. Imaće Galatasaraj zicer, baš kao i Kopenhagen protiv Rakova.

Nadaju se na Marakani još jednom čudu u režiji Panatinaikosa. Grčki prvak će se u plej-ofu staze šampiona sastati sa Bragom.

FK Panatinaikos
foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Težak zadatak, ali će tim Ivice Jovanovića igrati sa velikim samopouzdanjem posle svega što je prošao u dvomeču protiv Olimpika. Navijaće u Beogradu i za Rendžers protiv PSV-a.

U slučaju da se poklope svi rezultati Crvena zvezda bi računala na startni prihod, ne računajući makretinški udeo, od 29.282.000 evra. Nije realno, ali je skoro izvesno da će crveno-beli biti blizu sume od 25.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.