SRBIJA ĆE BRUJATI O ZVEZDINOJ POBEDI: Diskutabilan penal i golčina Plavšića vratili crveno-bele na čelo! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

superliga, 32. kolo

SRBIJA ĆE BRUJATI O ZVEZDINOJ POBEDI: Diskutabilan penal i golčina Plavšića vratili crveno-bele na čelo! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog
Objavljeno: 21:14h

Pričaće se narednih dana o pobedi Crvene zvezde u Kruševcu protiv Napretka 2:1 kojom se vratila na čelnu poziciju tabele Superlige i nastavila trku za titulu sa Partizanom.

Razlog za to su odluke sudije Bojana Nikolića i njegovih pomoćnika koji će se naći pod lupom javnosti u sledećem periodu i meriće im se sigurno svaki odlučujući detalj koji su dosudili na ovom meču.

DIVLJANJE U KRUŠEVCU! Nezadovoljne Jakuze lome po svom stadionu iz besa prema sudijama! (VIDEO)

Crveno-beli su se dugo mučili da bi došli do pogotka i onda su šansu za to dobili iz penala koji je u najmanju ruku diskutabilan zbog čega je domaća publika glasno negodovala.

Da li je bio penal za Zvezdu? Sa tribina se čulo "Lopovi, lopovi"! Odluka o kojoj će se tek žestoko raspravljati! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

Nakon toga su se desile još dve sporne situacije, prvo sumnjivi ofsajd igrača Napretka, a nekoliko minuta kasnije Plavšić je pogodio mrežu iz odbitka, ali je i njemu dosuđena nedozvoljena pozicija.

Donaldovu bruku Zvezda umalo skupo platila: Manojlović morao da vadi kestenje iz vatre! (VIDEO)

Igrač kome je bio poništen pogodak rešio je i pitanje pobednika desetak minuta kasnije kada je odličnu asistenciju Kange pretvorio u jedan od najlepših golova kola, uhvativši volej levom nogom.

Do kraja više nije bilo preteranih uzbuđenja, pokušali su domaći da uzvrate, ali bezuspešno, dok su crveno-beli opasno pretili preko rezerviste Adžića.

I onda u poslednjem minutu sudijske nadoknade Vukanović piše sebi još jedan pogodak protiv Crvene zvezde i preporuku za selidbu na Marakanu.

TOPOVSKA LEVICA PLAVŠIĆA! Asistencija Kange, a onda - BUUUUUM VOLEJ! (VIDEO)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.