PRVI PORAZ ARSENALA: Njukasl srušio "Tobdžije" golom za koji nikom nije jasno kako je priznat!
Junak Entoni Gordon u društvu Bruna Gimaraeša i Džoa Viloka, Foto: Mark Cosgrove / Zuma Press / Profimedia

derbi premijer lige

PRVI PORAZ ARSENALA: Njukasl srušio "Tobdžije" golom za koji nikom nije jasno kako je priznat!

Jedan gol je bio dovoljan

Objavljeno: 11:01h

Fudbaleri Njukasla savladali su Arsenal na Sent Džejms parku rezultatom 1:0 u okviru 11. kola Premijer lige.

"Svrake" su ovim trijumfom skočile na poziciju šest i trenutno imaju 20 bodova. Sa druge strane, "Tobdžije" su pretrpele prvi poraz ove sezone u Premijer ligi i trenutno su na poziciji tri sa 24 boda.

Jedini gol viđen je u nastavku utakmice. Igrao se 64. minut, a posle pravog karambola u šesnaestercu Arsenala strelac je bio Entoni Gordon.

VAR je proveravao čak tri sporne situacije kod ovog gola, ali je posle svega on ostao na snazi iako je bio očigledan faul Žoelintona na Gabrijelu i Njukasl je stigao do velike pobede.

Faulu je prethodila situacija na kojoj je delovalo da je lopta izašla iz igre, ali je i to okarakterisano kao regularno iako se na snimku čini drugačije.

Takođe, meč je obeležio Bruno Gimaraeš za koga i legenda Njukasla Alan Širer kaže da mu nije jasno kako je ostao na terenu jer tri puta bez lopte udario Žoržinja, jednom laktom u glavu. VAR je i ove situacije pregledao i nije isključio Brazilca.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.