"ZNAJU TO VRAPČIĆI OKO HUMSKE I AUTOKOMANDE..." Bivši fudbaler Partizana o igri crno-belih pred večiti derbi
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

"SREĆA" JE DA..."

"ZNAJU TO VRAPČIĆI OKO HUMSKE I AUTOKOMANDE..." Bivši fudbaler Partizana o igri crno-belih pred večiti derbi

Partizan traži mnogo, često se i fudbaleri nesumnjivih kvaliteta izgube u lavirintu velikih očekivanja, rekao je osvajač dve titule zaredom sa "parnim valjkom"

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana u večiti derbi na svom terenu u sredu od 18 časova ulaze sa dva boda manje od Crvene zvezde.

O sezoni crno-belih govorio je Dejan Vukićević koji je od zime 1996. do zime 1998. godine nosio dres "parnog valjka."

Dejan Vukićević (desno) u dresu Partizana
Dejan Vukićević (desno) u dresu Partizanafoto: EPA/Srđan Šuki

- Kao i svaki partizanovac, bilo gde da se nalazi, uvek sam uz svoj klub! Teško je objasniti onome ko nije osetio, ljubav prema Partizanu. Klupski ciljevi uvek se znaju i bez titule - svaka sezona je neuspešna. Partizan traži mnogo, često se i fudbaleri nesumnjivih kvaliteta izgube u lavirintu velikih očekivanja. Aktuelna i dobro napravljena selekcija ne može biti garant uspeha, znaju to i vrapčići oko Humske i Autokomande - rekao je Vukićević za Sport klub.

Dejan Vukićević
Dejan Vukićević foto: Starsport©

Osvajač dve titule zaredom sa Beograđanima i trener Otrant-Olimpika iz Ulcinja, crnogorskog drugoligaša vidi jednu "sreću" tima Igora Duljaja.

- Očekivanja su uvek najveća, međutim, moramo da budemo realni. Mladi odlaze na traci, iz Srbije i Crne Gore podjednako, očekujemo da stignu odmah i zamene. Kao da se menjaju čaše, jedna za drugu! Čukarički je na tragu afirmacije talenata, sa prvim evropskim neuspesima, stigle su i kritike. TSC radi sjajne stvari i u Evropi, Zvezdu skupo košta velika potrošnja, mentalna i fizička, u ritmu sreda-subota. I u takvim okolnostima, Partizanova je ‘sreća’ da ne igra Evropu, svežiji od rivala ulazi u domaće utakmice, odlično koristi trenutak. Ciljevi i konačne ocene zahtevaju realnost - zaključio je Vukićević.

Bonus video:

00:14

Grobari u Minhenu

(Espreso/Sport klub/B.S/Preneo:V.P/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.