HRVATI NAPRAVILI HAOS NA MAKSIMIRU! Od psovanja majke pa sve do gađanja stolicom! (VIDEO)
Foto: Profimedia

SKANDAL

HRVATI NAPRAVILI HAOS NA MAKSIMIRU! Od psovanja majke pa sve do gađanja stolicom! (VIDEO)

Huliganski čin

Objavljeno:

Velika drama viđena je na Maksimiru u derbi meču hrvatskog prvenstva između Dinama i Rijeke.

Dinamo je slavio golom iz penala u 95. minutu utakmice za 1:0 za erupciju na Maksimiru. Ipak, meč su obeležili veliki incidenti na tribinama!

Toliko je "varničilo", da je posle meča došlo i do bliskog okršaja najvatrenijih navijača Rijeke, "Armade" sa kapitenom Dinama, albanskim fudbalerom Arijanom Ademijem.

Naime, Armada je još tokom utakmice skandirala prvo fudbaleru Marku Livaji da umre, a posle meča su psovali "majku šiptarsku" pomenutom Ademiju, koji je morao da prođe ispod tribine na jugu zbog medijskih obaveza u miks zoni. U njegovom društvu su bili i supruga i sin.

Da stvar bude neverovatnija, informacije govore da je Armada čak i bacila stolicu u njihovom smeru, ali na svu sreću, ona ih nije pogodila i uzrokovala povrede. Krenule su da lete i ostali delovi inventara stadiona u tom smeru, posle čega je reagovala policija.

Organi reda uspeli su da suzbiju ponašanje Armade, a Rijeku posle svega sigurno očekuje novčana kazna ili suspenzija zbog ponašanja navijača, javljaju hrvatski mediji.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.