Pokušavala je Zvezda godinama ranije, hteli su i drugi, a na kraju je ovaj velikan iz bivše SFRJ doveo igrača iz Barse! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ Fut Bol

i to jeftino

Pokušavala je Zvezda godinama ranije, hteli su i drugi, a na kraju je ovaj velikan iz bivše SFRJ doveo igrača iz Barse! (FOTO) (VIDEO)

Prvi igrač koji je stigao iz slavnog španskog kluba direktno na ove prostore

Objavljeno:

Pokušavala je Crvena zvezda, i još neki timovi iz regiona, ali je na kraju Hajduk iz Splita uspeo da dovede pojačanje iz slavne Barselone.

"Bili" su objavili na zvaničnom sajtu da su potpisali i predstavili Borhu Lopeza, 23-godišnjeg štopera iz Barselone B.

Niko gotovo nije verovao u to da će tim sa "Poljuda" uspeti u svom naumu, iako su oni o tome govorili na sva zvona i na kraju su se njihove reči obistinile.

Transfer je koštao samo 250.000 evra, iako je na specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" procenjen na 2 miliona evra.

Lopez je karijeru počeo u Sportingu iz Hihona odakle je kao 19-godišnjak otišao u Monako. Usledile su pozajmice u Rajo Valjekanu, Deportivu i Aruki, sve dok nije stigao u Kataloniju.

Za A tim Barselone je upisao jedan nastup protiv Erkulesa u Kupu, a prošle godine je odigrao 29 utakmica i postigao 2 gola za B tim Barse.

A sećamo se kako je pre nekoliko godina, Robert Prosinečki dok je bio trener Crvene zvezde želeo da dovede tada nade Barselone, Kristijana Telja i Džonatana Sorijana.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.