Grobari, Partizan ne igra večeras, ali ovaj meč morate da gledate kao da vam je poslednji u životu! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas/Flickr

PALITE STRIMOVE!!!

Grobari, Partizan ne igra večeras, ali ovaj meč morate da gledate kao da vam je poslednji u životu! (VIDEO)

I da navijate svim srcem!

Objavljeno:

Partizan u sredu uveče gostuje Olimpijakosu u Pireju u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, u pokušaju da nadoknadi gotovo "nebeski nedostižnih" 1:3 iz Beograda.

Međutim, čak i da ne uspe u toj nameri, beogradski klub, šampion Srbije, imaće priliku da se kroz plej-of izbori za drugo po jačini evropsko takmičenje - Ligu Evrope.

Informacija koja zanima sve Grobare uoči revanša protiv Olimpijakosa u Grčkoj! (FOTO) (VIDEO)

A, ono što će biti od gotovo krucijalne važnosti za četvrti krug kvalifikacija za to takmičenje je činjenica da li će crno-beli biti povlašćeni ili nepovlašćeni na žrebu! O tome smo već pisali, pa kako se ne bismo ponavljali, pročitajte OVDE.

U sredu od 20.45 u moldavskom gradu Tiraspolju, sastaju se lokalni Šerif i azerbejdžanski (azerski) Karabag. Taj meč je, kao što ste mogli da pročitate na priloženom tekstu, veoma važan za crno-bele, jer bi pobeda Karabaga (0:0 prvi meč u Azerbejdžanu) značila da su izabranici Miroslava Đukića barem za jedan korak bliži tome da budu povlašćeni.

PUČE NAJVEĆA BOMBA LETA U ZVEZDI! I nema veze ni sa košarkom, ni sa fudbalom!

Ukoliko pobede momci iz Šerifa, Karabag bi bio ispred Partizana po koeficijentu, pa bi samim tim šanse momaka iz Humske da budu među povlašćenim timovima postale daleko manje.

Tako da, Grobari, svim srcem budite uz Karabag, Azeri bi konačno mogli da donesu nešto lepo srpskom fudbalu (za razliku od onog poraza od pre 15-ak godina kada je selektor SCG bio Dejo Savićević)...

TAKO JE TO U VUČIĆLENDU! Magazin Newsweek Srbija prestaje da izlazi!

BONUS VIDEO: Članovi fan kluba Milana govore za Espreso

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.