Van Gal besneo na novinare: Šta mislite kako se oseća moja porodica? (VIDEO)

nije izdržao pritisak

Van Gal besneo na novinare: Šta mislite kako se oseća moja porodica? (VIDEO)

Trener Mančester Junajteda veoma je dramatično reagovao na pisanja o njegovoj smeni
Objavljeno: 20:24h

Zaoštrio se sukob Luisa Van Gala i britanskih novinara. Trener Mančester Junajteda napustio je konferenciju za štampu pred utakmicu sa Stoukom posle samo pet minuta. Naime, Holanđanin je ekstremno nezadovoljan pisanjem britanskih medija o tome da su mu dani na Old Trafordu već odbrojani i da na njegovo mesto stiže Žoze Murinjo. Pritisak koji oseća, negde je morao da izbaci.

- Da li iko u ovoj sali oseća obavezu da mi se izvni? Mislim da sam već smenjen, tako sam barem pročitao u novinama, da sam oteran, a da je moj kolega (Murinjo) već stigao - istakao je emotivni Van Gal, a potom nastavio:

- Šta mislite kako se osećaju moja žena i deca? Moja unučad? Ili navijači Mančester Junajteda? Moji prijatelji? Šta mislite? Svi me zovu danima, a i Arsen Venger je rekao šta misli. I vi sada mislite da ću da pričam sa vama. - Ovde sam samo zato jer je to pravilo u Premijer ligi, da moram da pričam s vama. Ali, ono što vidim je da kada kažem nešto vi to stavite u neki sasvim drugi kontekst. Sve što imam da kažem je da sam pokušao da podignem samopouzdanje mojih igrača, da sam sve učinio ove nedelje - zaključio je Holanđanin.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.