SRBIJA JE ČEKALA OBJAŠNJENJE: Iliev je konačno otkrio zašto je pobesneo i napao novinare na promociji Ožegovića! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/PartizanShampion

Našao se na udru javnosti

SRBIJA JE ČEKALA OBJAŠNJENJE: Iliev je konačno otkrio zašto je pobesneo i napao novinare na promociji Ožegovića! (VIDEO)

Svi se dobro sećaju kako je žestoko reagovao prilikom predstavljanja bivšeg igrača Zvezde

Objavljeno:

Jedan od događaja koji se pamte iz 2017. godine u srpskoj fudbalskoj javnosti jeste svakako ispad Ivice Ilieva na promociji Ognjena Ožegovića kada je došao u Partizan.

Sportski direktor crno-belih je tada osuo paljbu po okupljenim novinarima nakon što je postavljeno pitanje u vezi sa prošlošću mladog napadača s obzirom na to da je prošao sve kategorije Crvene zvezde i stigao čak do seniorskog tima najvećeg rivala.

- Prestanite više sa tim pitanjima. Mi smo sportisti! Ja sam sportski direktor i ja pravim tim! I tačka. Neću polemiku ni sa kim više. Ovo pitanje se više neće postavljati! Juče, kad je čuo da ga Partizan hoće, on je odbio duplo bolji ugovor. Ja znam da će on da izgine za ovaj sveti dres. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao! Ja stojim iza njega! Ja - vikao je tada Iliev na pripadnike "sedme sile".

Sada, mesecima kasnije, on je odlučio da objasni tu svoju preteranu reakciju zbog koje se čak i našao na udaru medija.

- Nisam mogao da dozvolim u tom trenutku da se u startu uništi jedna karijera i jedan igrač, uopšte atmosfera u ekipi. Da to nisam uradio, ko zna šta bi se desilo i sa njim i sa celom pričom. Draže mi je da ja uđem u rat, ja sam van terena, dok igrači moraju da budu fokusirani na teren - ispričao je Iliev taj svoj potez za Jutjub kanal jedne kladionice.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle meča Partizan - Cibona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.