Živković za Espreso nije umeo da objasni zašto ga nema na Tomićevom spisku! (FOTO) (VIDEO)

Nije ni odradio trening

Živković za Espreso nije umeo da objasni zašto ga nema na Tomićevom spisku! (FOTO) (VIDEO)

Zanimljivo je takođe, da Andrija nije odradio prvi trening sa ekipom crno-belih iz za sada nepoznatih razloga...
Objavljeno: 18:52h

Fudbaleri Partizana okupili su se u sportskom centru "Teleoptik" povodom početka priprema za prolećni deo šampionata. Među igračima nije bilo Stefana Babovića i Abubakara Oumarua, ali se među crno-bele u vratio Ismail Fofana s pozajmice u kineskom Ćingdao Đononu. Tomić obavio prozivku: Nema Abubakara, Živkovića...ali tu je Fofana! (FOTO) Novom treneru Partizana Ivanu Tomiću se u Sportskom centru Teleoptik javilo 26 fudbalera, a Brazilac Everton Luiz i Kamerunac Oumaru Abubakar će se ekipi priključiti kasnije. Na prozivci se pojavio i povređeni defanzivac Gregor Balažic, ali i Andrija Živković, kojeg, zanimljivo, nema na spisku igrača na koje računa trener crno-belih. Au, kakav vozni park: Ko vozi najbolji auto u Partizanu, a po koga je došao taksi! (FOTO)

Zbunjujuća situacija, koju nije umeo da objasni ni sam Živković, kojeg mediji poslednjih dana sele u Liverpul.
Zašto Vas nema na spisku igrača Partizana za prolećnu sezonu?
- Ne znam ništa o tome, ja sam se javio na prozivku, pod ugovorom sam još šest meseci - poručio je Živković i ostao zakopčan na temu potencijalnog prelaska u Liverpul.
Zanimljivo je takođe, da Andrija nije odradio prvi trening sa ekipom crno-belih iz za sada nepoznatih razloga... (Aleksander Vlajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.