GOTOVO! Potpisuje Mitrogol, evo gde Srbin nastavlja karijeru! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

DOČEKASMO I TO

GOTOVO! Potpisuje Mitrogol, evo gde Srbin nastavlja karijeru! (FOTO)

To nije sve...

Objavljeno: 11:19h

Fulam je blizu završetka pregovora oko dovođenja srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, tvrdi londonski Ivning Standard.

Klub s Krejven Kotidža je tako uspeo da nadmudri Fenerbahče, koji je zakasnelom ponudom pokušao da pokvari već viđeni transfer srpskog fudbalera, ali nije uspeo.

Slaviša Jokanović
Slaviša Jokanović foto: Reuters

Kupovina Aleksandra Mitrovića će koštati 25.000.000 evra, a biće obavljena čim se napadač vrati sa zasluženog odmora posle Svetskog prvenstva i nakratko priključi treninzima Njukasla.

Tako bi se stiglo do cifre od gotovo 60.000.000 evra potrošenih na tržištu ovog leta, što i ne čudi pošto je ekipa ušla u Premijer ligu putem najskuplje utakmice na svetu, pa ima dovoljno love za trošak.

Koliko su čelnici Fulama oduševljeni poslom koji obavlja srpski strateg potvrđuje i činjenica da će Jokanović uskoro na stolu dobiti ponudu za produžetak saradnje, čime bi bio nagrađen za sve što je doneo klubu u protekloj sezoni, a čime bi se ovaj tim iz Londona razlikovao od Votforda koji se olako odrekao Jokana one sezone kada ih je uveo u Premijeršip.

BONUS VIDEO: Evo šta su mlade košarkašice Srbije rekle posle osvajanja evropskog srebra

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.