BORBA ZA ŽIVOT OŽEGOVIĆA NA TERENU U SURDULICI: Drama posle utakmice, napadač Partizana se stropoštao na travu, svi mu ukazuju pomoć! (FOTO)
Foto: Printscreen/Arena Sport

Pakleni momenti

BORBA ZA ŽIVOT OŽEGOVIĆA NA TERENU U SURDULICI: Drama posle utakmice, napadač Partizana se stropoštao na travu, svi mu ukazuju pomoć! (FOTO)

Za sada se ne zna u kakvom je stanju mladi fudbaler Partizana

Objavljeno: 21:19h

Drama se desila na terenu po završetku utakmice u Surdulici. Ognjen Ožegović je teže povređen posle jednog duela sa protivničkim igračem.

Sve se to dogodilo u poslednjim minutima sudijske nadoknade kada je u vazdušnom duelu napadač Partizana dobio udarac laktom u potiljak.

Trenutak kada igrač Radnika udara Ožegovića u potiljak laktom
Trenutak kada igrač Radnika udara Ožegovića u potiljak laktom foto: Printscreen/Arena Sport

Pao je na zemlju, a nedugo potom izgubio svest, zbog čega je medicinski tim utrčao na teren da bi mu ukazao pomoć i bez dozvole sudije.

Na momenat je delovalo kao da je uspeo da se oporavi, čak je ustao i hteo da nastavi igru, iako se vidno teturao i jasno je bilo da je reč o potresu mozga.

Istog trenutka kada je sudija Đokić odsvirao kraj meča, Ožegović je opet pao na travu i izgubio svest, a lekari oba tima, kao i medicinsko osoblje na stadionu su mu pritekli u pomoć dok su se igrači okupili oko njega.

On je ubrzo kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Medicinsko osoblje ukazuje pomož Ožegoviću
Medicinsko osoblje ukazuje pomož Ožegoviću foto: Printscreen/Arena Sport

Za sada još nema informacija u kakvom je stanju mladi napadač Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.