Crveno-belo mu nije bilo suđeno: Zlatna koka Junajteda posle propalog transfera u Zvezdu pronašao klub koji Delije nikako ne vole!
Foto: Printsreeen/Youtube

rizik "zelenih"

Crveno-belo mu nije bilo suđeno: Zlatna koka Junajteda posle propalog transfera u Zvezdu pronašao klub koji Delije nikako ne vole!

Može li Italijan da prikaže igre zbog kojih je bio jedan od najvećih taleneta na planeti?

Objavljeno: 19:52h

Nesuđeno Zvezdino pojačanje i nekadašnja velika nada Mančester junajteda Federiko Makeda nastaviće karijeru u Panatinaikosu.

Italijan je stavio paraf na trogodišnji ugovor sa atinskim klubom u kom će pokušati da oživi karijeru, koja poslednjih godina ide silaznom putanjom. On u grčki klub dolazi kao slobodan igrač.

Poslednji ugovor imao je u Novari, gde je prošle sezone odigrao 31 utakmicu i postigao svega četiri gola. Makeda je prošao sve mlađe selekcije italijanske reprezentacije, ali nikada nije zabeležio nastup za prvi tim.

Rođeni Rimljanin imao je debi iz snova za Junajted pre devet godina kada je postigao gol za pobedu protiv Aston Vile. Imao je tog 5. aprila 2009. godine samo 17 godina, kod rezultata 2:2, u sudijskoj nadoknadi dao je gol i doneo ključne bodove u borbi za titulu Mančester junajtedu.

Osim za "Crvene đavole" i Novaru 27-godišnji Italijan nastupao je za Sampdoriju, Štutgart, KPR, Donkaster i Birmingem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.