Utakmica Albanija - Srbija biće prekinuta i na najmanji znak ugrožene bezbednosti našeg tima!
Foto: Dado Đilas

diže se tenzija

Utakmica Albanija - Srbija biće prekinuta i na najmanji znak ugrožene bezbednosti našeg tima!

Ako u bilo kojem trenutku bude ugrožena bezbednost našeg tima, preduzećemo mere, a ukoliko bude potrebno prekinućemo utakmicu. Nadam se, ipak da do toga neće doći - rekao je komesar za bezbednost FSS-a, Milivoje Mirkov
Objavljeno: 09:33h

Diže se tenzija pred utakmicu između Albanije i Srbije, koja se igra naredne nedelje u Elbasanu. Svakog dana pristižu nove informacije o eventualnim incidentima koji bi mogli da se dese, a komesar za bezbednost FSS-a, Milivoje Mirkov rekao je za dnevni list "Informer" da će utakmica biti prekinuta i na najmanji znak ugožene bezbednosti. TOLE KARADŽIĆ: Jači smo sa Vučićem u Albaniji! - Veoma je nezahvalno praviti sad bilo kakve procene da li bi moglo da bude incidenata ili ne. Ono što smo dosada videli govori nam da će organizatori učiniti sve da ne bude problema. Međutim, bićemo na oprezu. Ako u bilo kojem trenutku bude ugrožena bezbednost našeg tima, preduzećemo mere, a ukoliko bude potrebno prekinućemo utakmicu. Nadam se, ipak da do toga neće doći - rekao je Mirkov. Srpske fudbalere čuvaju snajperisti i helikopteri na meču protiv Albanaca!

Albanski mediji spekulisali su da postoji mogućnost da se srpski navijači infiltriraju među albanske, pa da dođe do incidenta, ali je Mirkov to dematovao. FSS U STRAHU OD TROVANJA: Srbija u Albaniju vodi kuvara i nosi svoju vodu! ČEKA NAS PAKAO: Kosovski teroristi spremaju incidente na utakmici Albanija - Srbija! - Nemam saznanja da naši navijači planiraju tako nešto. Mislim da su to obične spekulacije, jer sam pitao predstavnike albanskih bezbednosti da li imaju neke informacije i nisu ih imali - zaključio je Mirkov. (Espreso.co.rs/ Izvor: Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.