Komesar za bezbednost potvrdio mogućnost da se ne igra utakmica u Elbasanu!

RAZMATRAJU SVE OPCIJE

Komesar za bezbednost potvrdio mogućnost da se ne igra utakmica u Elbasanu!

U slučaju da na bilo koji način bude ugrožena bezbednost srpske reprezentacije, meč se neće igrati
Objavljeno:

Sve moguće opcije razmatraju u srpskoj delegaciji koja se nalazi u Tirani, a jedna od njih jeste i neodigravanje meča ukoliko se ponovi sličan incident kao što je bilo kamenovanje autobusa srpskih fudbalera u Tirani. Kamenovan autobus sa srpskim fudbalerima u Tirani! (FOTO) (VIDEO) Komesar za bezbednost FSS-a, Milivoje Mirkov, je izjavio da su posle toga zatražene dodatne mere garancija od strane albanske policije i njihovog Fudbalskog saveza, ali i da postoji i ta mogućnost da se utakmica ne odigra.

- Nekoliko kamenica je pogodilo autobus na jednoj deonici puta i slomljeno je boćno staklo odmah iza vozača. Naše obezbeđenje je odmah reagovalo, kao i albanska policija, tako da smo bezbedno stigli do hotela. Zabrinuti smo zbog tog incidenta i razmišljamo kako da sprečimo novi. Sve odgovarajuće mere biće preduzete, a ukoliko bude na bilo koji naćin ugrožena bezbednost naših fudbalera - izjavio je Mirkov za RTS. Prekinuće meč, Albanci će nas napasti: Evo šta Beograđani još očekuju od meča Albanija-Srbija (VIDEO) Potpredsednik FSS-a Savo Milošević je rekao da se igrači nisu uplašili, ali i da im je takav doček samo pojačao motiv da savladaju Albaniju.
- Incident neće uticati na naše igrače, već im je pojačao želju za trjumfom. Ovo bi moglo da pomogne našim igračima na motivacionom planu. Mi smo fokusirani na to da ostanemo mirni, nismo došli da provociramo albanske navijače i razmišljamo samo o fudbalu - rekao je Milošević. Ako se ponovi sličan incident, neće biti utakmice! (FOTO) Fudbalski savez Srbije je je obavestio UEFA o tome šta se dogodilo, a iz bezbednosnih razloga naš tim neće odraditi nijedan trening pre utakmice. Meč između Srbije i Albanije se igra od 20.45. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.