ZVEZDI SE LEPO OTVORILO: Evo ko može da se nađe crveno-belima na putu ka Ligi šampiona!
Foto: Starsport©

kvalifikacije za lš

ZVEZDI SE LEPO OTVORILO: Evo ko može da se nađe crveno-belima na putu ka Ligi šampiona!

Bio bi to četvrti put uzastopno da se crveno-beli plasiraju u grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja…

Objavljeno:

Rutinski i ubedljivo savladana je prva prepreka ka Ligi šampiona. Zvezda je eliminisala Evropu (5:0) i u sredu uveče saznaće ime protivnika u 2. kolu (bolji iz duela Dinamo Tbilisi – Tirana). U 3. kolu bi trebalo da ima status povlašćene ekipe (neće da bude povlašćena samo ako Lion osvoji Ligu šampiona), samim tim i u teoriji lakšeg protivnika. U toj grupi povlašćenih ekipa biće još Jang bojs, Seltik, Ludogorec i zagrebački Dinamo.

Već se zna ko bi mogao crveno-belima na “crtu”. U plej-ofu za plasman u Ligu šampiona biće protivnici protiv kojih bi Zvezda mogla da izvuče povoljan rezultat. Potencijalni protivnici su Molde, Makabi Tel Aviv, Sarajevo, Legija i Karabag. Naravno, pod uslovom da Zvezda preskoči protivnika u drugom kolu, baš kao što treba da učine i nabrojane ekipe.

Razume se, posoje i tu “mine”, svakako ne bi olako smeo niko da se shvati jer u 3. kolo ne dolaze fudbalski dunsteri, treba posebno da se pripazi na Legiju. Ipak, u duelu sa bilo kojom ekipom Zvezdi bi bilo lakše nego da nema status povlašćenih pa je žreb spoji sa Seltikom ili Dinamom, na primer.

Ukoliko Zvezda uspe da se plasira u plej-of za Ligu šampiona ima obezbeđen plasman u Ligu Evrope. Bio bi to četvrti put uzastopno da se crveno-beli plasiraju u grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja…

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.