Znamo ko je Ođi-Ođi u Partizanu i ko je Grof u Zvezdi, ali ko su Nosonja, Tarzan, Buljavi... (FOTO)

Ovo su nadimci igrača večitih

Znamo ko je Ođi-Ođi u Partizanu i ko je Grof u Zvezdi, ali ko su Nosonja, Tarzan, Buljavi... (FOTO)

Ko je Nosonja u Partizanu, a ko Džin u Crvenoj zvezdi? Pročitajte kako se međusobno oslovljavaju fudbaleri dva naša najveća kluba
Objavljeno: 21:52h

Detalji iz svlačionice fudbalera Partizana i Crvene zvezde uvek su predmet interesovanja navijača dva naša najveća kluba. Da li je atmosfera dobra? O čemu se priča u svlačionici? Koje su teme fudbalera crno i crveno-belih? Da li znate koji fudbaler Partizana ima nadimak Ođi Ođi? Jedna od stvari koje sigurno interesuje Grobare i Delije jesu međusobni nadimci njihovih ljubimaca, a mi smo odlučili da vam otkrijemo najzanimljvije od njih. Ko su Buljavi i Nosonja u Partizanu, a ko Tarzan i Mađar u Crvenoj zvezdi? Ostatak teksta će vam otkriti. PARTIZAN:

Predrag Luka - Zema Luka je ovaj nadimak dobio od Saše Ilića, zbog toga što su obojica rodom iz Požarevca.
Saša Ilić - Buljavi Legendarni kapiten Partizana dobio je nadimak zbog čestih facijalnih ekspresija koje pravi, kada istakne oči.
Nikola Ninković - Rumeni Ninkovića, takođe zovu i Džigi (ovaj nadimak dobio je još u mlađim kategorijama). Nadimak Rumeni je dobio zbog toga što se vrlo brzo zacrveni u obrazima na terenu, a ovaj nadimak je prerastao još u Rumenige i Ringla.
Andrija Živković - Skraćeni Najboljeg igrača pored Žile, saigrači oslovljavaju i sa skraćeni aludirajući na njegovu visinu.
Valeri Božinov - Ođi, Ođi Još uvek nije poznat tačan razlog zbog čega saigrači bugarskog napadača oslovaljavjau sa Ođi, Ođi. Da li znate koji fudbaler Partizana ima nadimak Ođi Ođi?
Petar Grbić - Nosonja Ovde je veoma očigledno zbog čega krilnog napadača Partizana, oslovljavaju sa Nosonja.
Saša Pavlić Koky
ZVEZDA:
Ivan Plavšić - Atomski mrav Novajlija u redovima Crvene zvezde, nadimak je dobio zbog svoje konstitucije i fizičkih predispozicija. Plavšić je nizak, ali nestvarno brz i uporan. Ponekada se ovaj nadimak koristi i za Luisa Ibanjeza.
Aleksandar Katai - Mađar Katai je ovaj nadimak zaradio zahvaljujući svom poreklu. Sjajni vezista je rođen u Vojvodini, a i prezime mu nije klasično srpsko.
Nebojša Mandić
Saša Stojanović - Deda Stojanovića zovu Deda u svlačionici, obzirom da je jedan od najiskusnijih. Ovaj nadimak je ranije nosio i Nenad Milijaš, a Stojanovića ponekada zovu i Caki.
Dušan Anđelković - Džin Levi bek crveno-belih nadimak je zaradio kao ironiju na svoju fizičku konstituciju.
Luka Jović - Tarzan Za ovaj nadimak, zaslužna je nekadašanja frizura mladog napadača. Svojevremeno je imao dugu kosu, pa su ga saigrači u mlađim kategorijama oslovljavali sa Tarzan.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.