HRVAT IZVIŽDAN, ALI ODUŠEVLJEN "GROBARIMA": Ja da sam ovde, isto bih se drao protiv Real Madrida!
Mario Hezonja između Ledeja i Egzuma, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

impresioniran

HRVAT IZVIŽDAN, ALI ODUŠEVLJEN "GROBARIMA": Ja da sam ovde, isto bih se drao protiv Real Madrida!

U situaciji smo kakvoj jesmo, znali smo svi kako ćemo biti dočekani - kaže Mario Hezonja

Objavljeno: 07:45h

Mario Hezonja je letos bio blizu dolaska u Partizan, preko medija i društvenih mreža je pričao lepo o klubu i navijačima, pa je lepo dočekan i pozdravljan od strane "Grobara" i tokom ligaškog duela u Beogradu i uoči prve dve utakmice četvrtfinala Evrolige.

Međutim, to nije bio slučaj na početku trećeg duela Partizana i Reala jer je bio deo onih koji su se istakli u sukobu košarkaša u Madridu. Navijači Partizana su ovog puta izviždali Hrvata, kao i celu ekipu španskog kluba, a Džanana Musu naročito izvređali.

Grobari
foto: Espreso/Andrej Kosić

Međutim, Hezonja ima razumevanja i to je i očekivao.

- Ceo svet zna kakva će biti atmosfera ovde. Jedni od najboljih navijača na svetu, klub takođe. U situaciji smo kakvoj jesmo, znali smo svi kako ćemo biti dočekani, ali kapa dole svima, bez ikakvih problema. Navijaju ljudi za svoj klub. Ja da sam ovde isto bih se drao protiv Real Madrida, bravo za njihovu ekipu, takođe su odgrali odlično. Imali smo previše grešaka u početku, moraćemo na treningu da vidimo kako da ispravimo za meč u četvrtak i da probamo da pobedimo - rekao je Hezonja za Sportklub.

Bonus video:

00:43

Vređanje Dženana Muse

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.