AMERIKANCI TVRDE: Jokić neće igrati na Svetskom prvenstvu, ima DRUGE planove?!
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Youtube/ABC

ma daj...

AMERIKANCI TVRDE: Jokić neće igrati na Svetskom prvenstvu, ima DRUGE planove?!

Srpski navijači se nadaju da će se kockice konačno sklopiti na Mundobasketu

Objavljeno: 18:21h

Nikola Jokić je bio na udaru srpskih navijača nakon što je propustio odlučujuće utakmice reprezentacije Srbije za plasman na Olimpijske igre u Tokiju - kada je "Orlove" eliminisala Italija.

Sve je brzo oprošteno najboljem košarkašu sveta pred Evropsko prvenstvo, ali je uprkos njegovim dobrim igrama, Italija opet šokirala Srbiju.

Srpski navijači se nadaju da će se kockice konačno sklopiti na Svetskom prvenstvu koje počinje krajem avgusta, a nakon senzacionalnog osvajanja NBA prstena i titule MVP finala sa Denver Nagetsima, euforija "Jokić" je dostigla vrhunac.

Nikola Jokić
foto: Starsport©

Selektor Svetislav Pešić je najavio da će Jokić igrati na Mundobasketu, ali iz Sjedinjenih Američkih Država stižu suprotne informacije.

Naime, 'The Athletic' piše, pozivajući se na internacionalne izvore, da Nikola ima porodično slavlje između 25. avgusta i 10. septembra, tačno kada se i igra Svetsko prvenstvo.

Saigrač iz Nagetsa Džamal Marej i centar rivala Majamija u finalu, Bem Adebajo, takođe su pod velikim znakom pitanja da zaigraju za svoje selekcije SAD i Kanade.

Bonus video:

01:46

Imamo jednog od najboljeg igrača u istoriji, a on se zove Nikola Jokić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.