POZNATI NOVI DETALJI OKO NAMEŠTANJA UTAKMICA: Bio je član jednog od večitih rivala!
Košarkaška lopta, Foto: Savino Paolella / AFP / Profimedia

šok

POZNATI NOVI DETALJI OKO NAMEŠTANJA UTAKMICA: Bio je član jednog od večitih rivala!

Očekuje se da će se uskoro o celoj ovoj situaciji oglasiti i FIBA

Objavljeno: 15:02h

Nameštanja u srpskoj košarci šokirala su sve ljubitelje sporta pod obručima!

Najnoviji detalji su gotovo neverovatni - prijateljske utakmice organizovale su se da bi se zarađivao novac na kladionici!

Kurir je imao uvid u sve detalje velike istrage FIBA koja je pokrenuta. Posebno je bilo zanimljivo videti jedan detalj koji mnogo tolike veze sa srpskom ligom! Naime, jedna naš košarkaš nalazi se pod sumnjom da je namestio veliki broj mečeva u jednoj inostranoj ligi gde je igrao!

U pitanju je dobro poznato ime ovdašnjim ljubiteljima košarke i igrač koji je bio član jednog od večitih rivala, s kojim je osvajao i trofeje. Dok je istraga u toku, neće biti saopšteno nijedno ime i prezime igrača koji se sumnjiče za nameštanje.

Košarkaška lopta
foto: Beta/Branislav Božić

Očekuje se da će se uskoro o celoj ovoj situaciji oglasiti i FIBA, posebno jer su pojedini košarkaši sa spiska osumnjičenih za nameštanja podneli tužbe protiv Svetske kuće košarke pošto smatraju da nema dokaza protiv njih. Burno košarkaško leto tek predstoji, nažalost ne samo zbog Svetskog prvenstva u košarci...

Inače, godinama se zna u košarkaškim krugovima šta se dešava u srpskoj ligi, ali niko nije bio sprema da se upusti u rešavanje tih problema. Uglavnom su sve priče čim bi se pojavile gurane pod tepih, a mnogi nečasni koji su bili na bilo koji način uključeni u te mečeve nisu želeli da se "nekom zameraju" i prijave ono što su videli... Sudije, delegati, kontrolori - svi su pali na ispitu, jer su dopustili da sve to prođe tek tako.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.