BOGDAN NA IVICI SUZA! Totalno je slomljen zbog DEJANA MILOJEVIĆA - ovaj PRIZOR sve POKAZUJE (FOTO)
Foto: Starsport

TUŽNP

BOGDAN NA IVICI SUZA! Totalno je slomljen zbog DEJANA MILOJEVIĆA - ovaj PRIZOR sve POKAZUJE (FOTO)

Koliko je Miloje bio velik pokazuje i to kako su se Voriorsi oprostili od njega i kakve reči mu je uputio trener ove ekipe Stiv Ker

Objavljeno:

Veoma emotivnu utakmicu odigrali su Golden Stejt Voriorsi i Atlanta Hoksi, a sve u čast Dejana Milojevića koji je neočekivano preminuo u 47. godini života. Njegovu smrt teško je podneo i Bogdan Bogdanović koji je bio vidno slomljen.

Voriorsi su na kraju slavili rezultatom 134:112, Bogdan je upisao 17 poena i tri asistencije, ali je fotografija u kojoj on, u majici sa natpisom "brate", tužno gleda u pod, obišla planetu.

Nije lako podneo Bogdanović odlazak Dejana Milojevića, a koliko je Miloje bio velik pokazuje i to kako su se Voriorsi oprostili od njega i kakve reči mu je uputio trener ove ekipe Stiv Ker.

- Svet je prošle nedelje izgubio prelepu dušu. Deki je bio divan prijatelj, paklen košarkaški trener, veliki čovek i što je najvažnije predivan unuk, sin, muž i otac. Osmeh, radost, smeh - to je uvek bilo prisutno. Bio je veliki deo nas - on je deo naše duše. Umesto minuta ćutanja, voleo bih da mi se pridružite u odavanju počasti Dekiju i njegovoj prelepoj porodici. Želeo bih da svi mi damo Dekiju ovacije koje može da čuje na nebu - rekao je Stiv Ker.

Bonus video:

03:11

JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU NBA LIGE! Razbili mu glavu, a on se vratio na teren i IZDOMINIRAO

(Espreso/Kurir/Ž.S./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.