MELOUN OBJASNIO JOKIĆEVU GENIJALNOST JEDNOM REČENICOM: Trener Denvera ima HIT komentar na račun Srbina!
Dejvis, Lebron i Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nahvalio ga

MELOUN OBJASNIO JOKIĆEVU GENIJALNOST JEDNOM REČENICOM: Trener Denvera ima HIT komentar na račun Srbina!

Istakao je kako je i Srbin jedan od najzaslužnijih za pobedu

Objavljeno:

Denver Nagetsi su savladali LA Lejkserse rezultatom 114:106.

Nikola Jokić, Džamal Marej i Markl Porter su vodili ekipu do pobede, a trener Nagetsa Majkl Meloun je na zanimljiv način objasnio šta je presudilo u ključnim momentima meča.

- Bili smo izjednačeni na 2:18 pre kraja. Čestitam igračima. Oni su imali momentum, napadali su nas, ali od tada do kraja imali smo seriju 10:2. Video sam sjajnu ofanzivu, postizali smo poene. U jednoj situaciji pokušali su da dođu do lopte, Nikola kao da je imao radar u glavi, osetio je da mu prilazi igrač i sjajno je našao Majkla Portera za trojku, otvorenog na šutu. Kada dobijete taj završni deo sa 10:2 na tako malo pre kraja, to znači da se branite na visokom nivou i hvatate lopte pod košem, što nismo radili veći deo te poslednje četvrtine. Našli smo način da popravimo statistiku skokova. Džamal je bio izuzetan večeras, postigao je 29 poena, imao je sjajan meč. Majkl Porter je šutirao sjajno tokom celog meča, odlično je proigravao. Nikola, šta reći, blok od strane Hejsa, inače bi opet imao tripl-dabl... Ponosan sam na momke, vratili su se, bilo je tesno, odgovorili su, nismo popustili na strani - kaže Meloun.

Strateg Nagetsa je pohvalio Arona Gordona, rekavši za njega da je bio najbolji igrač u defanzivi, i da je odlčno obavio posao u zaustavljanju udarnog dvojca Lejkersa, Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa.

Ipak, asistencija Jokića pred kraj, za ključnu trojku Portera iz ugla, naišla je na pohvale od strane Melouna.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.