Šta su to heroji Srbije imali da kažu po osvajanju evropskog zlata? (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

Bravo, deco

Šta su to heroji Srbije imali da kažu po osvajanju evropskog zlata? (FOTO)

- Neverovatno je, ne mogu da opišem kako se osećam. Obećao sam da ćemo biti na podijumu još u junu - istakao je Mišković

Objavljeno: 12:21h

Srbija se popela na krov Evrope u Bratislavi. Juniorska reprezentacija je sinoć u finalu savladala Španiju u finalu juniorskog Evrobasketa sa 74:62 i tako stigla do titule.

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Tri glavna igrača evropskih prvaka sinovi su bivših košarkaša Partizana i Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

MVP finala bio je Nikola Mišković sa 23 poena.

foto: Printscreen

- Neverovatno je, ne mogu da opišem kako se osećam. Obećao sam da ćemo biti na podijumu još u junu. Čekali smo ovo već duže vreme. Ne samo da smo zaslužili medalju, već smo osvojili zlatnu, najbolju. Završili smo meč u našem stilu, preokretom. Već smo se navikli na to na ovom šampionatu i sjajno je. Ovi momci su pokazali karakter, borili su se i želim da se držimo zajedno u godinama koje dolaze - poručio je Mišković.

Odličnu partiju u finalu je pružio i Marko Pecarski:

- Fenomenalno je, nikada nisam osetio ovako nešto. Bili smo stegnuti pre meča, osećali smo pritisak, ali je bio pozitivan. Pokazali smo veliku želju, radili smo za ovo tokom celog turnira. Hešteg “gladni smo” je pokazao našu glad i sada smo došli na centar terena sa trofejom u rukama i mogu da kažem da smo siti. To je bila poenta, bili smo gladni pobeda, medalja i sada smo završili na prvom mestu - zaključio je Pecarski.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.