Zašto se svaki Delija ježi na spomen imena Darija Šarića? (VIDEO)

više puta koban

Zašto se svaki Delija ježi na spomen imena Darija Šarića? (VIDEO)

Hrvatski reprezentativac i pre godinu i po dana bio je koban po crveno-bele. Tada je bio jedan od najzaslužnijih što je Cibona eliminisala Crvenu zvezdu u polufinalu ABA lige
Objavljeno:

Bila je Crvena zvezda na pragu pobede protiv Efesa u Istanbulu. Crveno-beli su imali veliku priliku da trijumfalno startuju u TOP 16 fazi, ali je ipak turska ekipa uspela da dođe do pobede pogotkom Darija Šarića tri sekunde pre kraja. Ovo nije bio prvi put da je hrvatski reprezentativac bio koban po klub sa Malog Kalemegdana. Naime, pre nešto više od godinu i po dana, Šarić je sa Cibonom gostovao u Beogradu u okviru polufinala ABA lige.

Ipak, predvođeni neverovatnim Džerelom Blesingejmom i Dario Šarićem, Cibona je uspela da napravi senzaciju i stigne do finala regionalnog šampionata, koje je kasnije i osvojila pobedivši Cedevitu (koja je eliminisala Partizan).
Interesantno je da je na kraju te sezone, Cibona izborila direktan plasman u Evroligu, ali je zbog finansijskih problema morama da odustane od najelitnije takmičenja, pa su crveno-beli zauzeli njihovo mesto.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.