Sjajna Zvezda zgromila Sparse, Pecarski predvodio Partizan do tesne pobede nad Megom posle produžetka! (FOTO)
MARKO IVKOVIĆ - JUNIORSKI TURNIR EVROLIGE, Foto: crvenazvezdafk.com

MARKO IVKOVIĆ - JUNIORSKI TURNIR EVROLIGE

Sjajna Zvezda zgromila Sparse, Pecarski predvodio Partizan do tesne pobede nad Megom posle produžetka! (FOTO)

Blistao je kapiten Zoran Paunović koji je meč završio sa 22 poena

Objavljeno:

Juniori Crvene zvezde savladali su Sarajevo Spars u 1. kolu grupe A, Adidas Next Generation turnira ’’Marko Ivković’’. Crveno-beli su slavili rezultatom 71:53 (17:11, 27:7, 13:24, 14:11).

Blistao je kapiten Zoran Paunović koji je meč završio sa 22 poena i osam skokova, uz izvrstan procenat šuta za dva poena (8/12). Dvocifreni učinak imao je i Bojan Tomašević koji je meč završio sa 12 koševa, dok je Miloš Ćojbašić ubacio 10 poena bez promašaja u šutu za dva poena.

foto: Kk Crvena Zvezda

Crvena zvezda meč 2. kola grupe A igra od 18 časova, a rival će im biti Umana Rejer iz Venecije.

Srpski derbi u okviru B grupe kvalifikacionog turnira Evrolige u Železniku pripao je košarkašima Partizana. Oni su posle produžetka savladali Mega Bemax rezultatom 101:98, nakon što je u regularnom toku utakmice bilo 89:89 (25:16, 24:26, 23:22, 17:25).

foto: Dado Đilas

Crno-beli su time napravili možda i ključni korak ka osvajanju prvog mesta u grupi i plasmanu u finale "Adidas Next Generation Tournament", kako glasi zvanični naziv ovog takmičenja.

Učenike Aleksandra Bućana do pobede u petak je predvodio Marko Pecarski sa 26 poena i 12 skokova, Stevan Karapandžić takođe je imao "dabl-dabl" učinak (15 poena, 10 asistencija), dok je plejmejker Aleksandar Davitkov ubacio 18 poena.

U poraženom timu, koji vodi Vlada Vukoičić, izdvojio se Luka Cerovina sa 33 poena, šest skokova i šest asistencija, a pratili su ga Altin Islamović sa 18 poena i Aleksandar Langović sa 13 poena i 12 skokova.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.