Božić: Da stignu pojačanja i napadamo F4 ABA lige!

optimizam u partizanu

Božić: Da stignu pojačanja i napadamo F4 ABA lige!

Trener crno-belih izjavio je da ukoliko se brzo kompletira tim, Partizan bi mogao da se bori za plasman među četiri najbolje ekipe u regionalnom šampionatu
Objavljeno: 14:10h

Muči se na Partizan na startu ABA lige. Crno-beli ostvarili su samo jednu pobedu u prva četiri kola regionalnog šampionata i to na domaćem terenu. Iako su ovakvi rezultati koliko toliko očekivani, s obzirom na renovirani tim crno-belih, trener Partizana, Petar Božić svestan je da navijači nisu zadovoljni dosadašnjim bilansom. Božić se nada da će od utakmice sa Sutjeskom (utorak 21.00) Partizan krenuti u seriju pobeda.

abaliga.com
- Svestan sam da navijači na ovo nisu navikli. Trudimo se da prvo kompletiramo tim i potrebno nam je vreme zbog cele situacije u kojoj se nalazimo. Zato, nema mesta nervozi. Oscilacije su normalne, ali pokazuje se karakter tima i to je ono što me teši u ovim trenucima. - Sutjeska je kroz kvalifikacije izborila ABA ligu, ali je se time nije zadovoljila. Već je pokazala kvalitet, karakter, savladali su Olimpiju. Očekuje nas teška utakmica. U ovom momentu nam je svaka utakmica teška, ali ne predajemo se i pokušavamo da napravimo korak više u našoj igri - rekao je Božić na konferenciji pred utakmicu sa crnogorskom ekipom.
abaliga.com
Naravno, tema obraćanja medijima bila su i pojačanja. Božić je rekao da je Anđušić izrazio želju da nastupa naredne sezone u crno-belom dresu, dok Dino Murić još uvek neće početi da trenira u Pioniru.
- Postoji dobra volja kod Anđusića, ali problem je papirologija. Postojao je dogovor da Murićev brat Dino dođe i trenira sa nama, ali je to odloženo. Za sada nema nista sto se toga tiče i stranaca. Mislim da bi Partizan sada, ukoliko bi brzo kompletirao ekipu, imao mogućnost da uđe u Top 4 u ABA ligi. Isto je bilo i prošle sezone, kompletirali smo se kasno, pa smo uspeli. Ne mogu da obećam, ali mi je drago što ćemo posle ovog ekstremnog ritma imati vremena da radimo na nedostacima - rekao Bozić . (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.