GOTOVO! Srpski atletičar završio karijeru!
Foto: Atletski savez Srbije

Kraj za navu!

GOTOVO! Srpski atletičar završio karijeru!

- Drago mi je što sam bio deo ovog veliko šoua, a sada život ide dalje. Osam evropskih, dva svetska, jedne Olimpijske igre, nacionalni rekord na 1.500 metara u dvorani, dve medelje na Univerzijadi... Završavam ovde - rekao je
Objavljeno:

Srpski atletičar Goran Nava rekao je danas da mu je drago što je karijeru završio upravo na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Goran Nava završava karijeru. Drago mi je što sam bio deo ovog veliko šoua, a sada život ide dalje. Osam evropskih, dva svetska, jedne Olimpijske igre, nacionalni rekord na 1.500 metara u dvorani, dve medelje na Univerzijadi... Završavam ovde - rekao je Nava novinarima u Beogradu.

Goran Nava nije uspeo da se plasira u finale trke na 1.500 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Beogradu. On je deonicu prešao za tri minuta, 48 sekundi i 53 stotinke, što je 13. vreme ukupno.

Nava je naveo da još ne zna da li će ostati u atletici.

- Ako mogu da nastavim sa atletikom, bilo bi lepo. Ovde u Srbiji, naravno, da napravimo atletičare od 800 do 5.000 metara gde ja imam iskustva - rekao je Nava i dodao da će prvo malo da se odmori.

- Ne znam kako će mi biti sledeće nedelje kada ne budem morao na trening - rekao je Nava uz osmeh.

BONUS VIDEO: Dženkinsov drug na utakmici Crvena zvezda - Bamberg!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.