Vodili smo ceo prvi set i kad je trebalo da ga osvojimo, izgubili smo ga na razliku! Posle toga su nas Francuzi počistili! (FOTO)
Foto: ossrb.org

Liga nacija za odbojkaše

Vodili smo ceo prvi set i kad je trebalo da ga osvojimo, izgubili smo ga na razliku! Posle toga su nas Francuzi počistili! (FOTO)

Loše izdanje izabranika Nikole Grbića i treći poraz u Ligi nacija

Objavljeno:

Odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je prvi poraz na turniru 12. grupe III vikenda I Lige nacija 2018. u Francuskoj, odnosno treći ukupno.

Francuska je u poslednjem, 3. kolu pobedila naše odbojkaše sa 3:0, po setovima 31:29, 25:16 i 25:15, posle 84 minuta igre.

Pretrpela je Srbija treći poraz u Ligi nacija, u meču u kome su izabranici Nikole Grbića propustili priliku da povedu sa 1:0 što je u mnogome odredilo dalji ishod utakmice. Posle početnih 4:2, Francuska je u prvom setu povela tek sa 24:23, a zatim iskoristila sedmu set loptu za vođstvo. Nisu se odbojkaški Srbije oporavili od takvog ishoda i s toga je bilo veoma teško u naredna dva seta juriti prednost rivala.

Srećko Lisinac u prolazu na mreži protiv Francuske
Srećko Lisinac u prolazu na mreži protiv Francuske foto: ossrb.org

Francuze je do pobede vodio Boje sa 17 poena, Ngapet je osvojio 16, a Rosar 13, dok se u srpskoj reprezentaciji istakao Kovačević sa 11.

Seniori Srbije će u ponedeljak ujutro iz Marselja preko Amsterdama otputovati u Čikago.

Uroš Kovačević je bio naš najbolji igrač protiv Francuske
Uroš Kovačević je bio naš najbolji igrač protiv Francuske foto: ossrb.org

U okviru IV vikenda, od 15. do 17. juna, Srbija će igrati u "Sirs Centru" u Hofman Estejtsu u SAD, a rivali će joj uz domaćina biti i Iran i Poljska.

BONUS VIDEO: GOREO JE ČAČAK: Ovako su košarkaši i navijači Borca proslavili najveći uspeh u istoriji kluba

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.