RVAČ SPASAO PRIJATELJA OD NAPADA MEDVEDA: Čuo sam kako mu zubi udaraju o moju lobanju, GRIZAO mi je kosti! (VIDEO)
Brejdi Lauri i Kendel Kamings, Foto: Twitter/@wrestling

JUNAK NACIJE završio sa 60 šavova

RVAČ SPASAO PRIJATELJA OD NAPADA MEDVEDA: Čuo sam kako mu zubi udaraju o moju lobanju, GRIZAO mi je kosti! (VIDEO)

Priča mladog rvača o spasavanju od brutalnog napada grizlija je čudesna

Objavljeno:

Svi smo čuli za Blaža Grkovića iz Hercegovine koji je golim rukama u samoodbrani ubio medveda, a sada jedna neverovatna priča o napadu grizlija stiže iz SAD-a. Bilo je jezivije nego u horor filmovima!

Rvači univerziteta Juta, Kendel Kamings i Brejdi Lauri gledali su smrti u oči nakon susreta sa grizlijem u divljim šumama Vajominga.

Njih dvojica su sa još dvojicom prijatelja otišli na kampovanje u Nacionalnu šumu kako bi uživali u divnoj prirodi.

Brejden Lauri, Kenan Kamings
foto: Printscreen/youtube/Good Morning America

I uživali su sve dok ogromni grizli nije naišao i odmah napao Laurija. Nije mnogo trebalo zveri da slomi ruku rvaču, a sve bi se tragično završilo da se nije uključio Kamings.

- Nisam želeo da izgubim prijatelja! Na njemu je bio veliki medved. Mogao sam da pobegnem i tako najverovatnije ostanem bez prijatelja. U momentu sam odlučio da ga spasim - počeo je priču Kamings.

Grizli se zatim okomio na njega i počeo da ga ujeda po glavi, a rvač je za NBC objasnio kako se osećao u tim trenucima:

- Mogao sam da čujem kako njegovi zubi udaraju o moju lobanju. Osetio sam i kako mi je grizao kosti, škripale su. Dozivao sam Laurija da se uverim da je dobro. Tad me medved očito čuo i ponovo zgrabio.

Nakon nekoliko minuta krvave borbe, američki rvači su uspeli da odbiju napad medveda koji je odustao i otišao. Bili su teško povređeni pa nisu mogli da traže pomoć, ali su se njihovi prijatelji vratili i napravili improvizovana nosila kako bi ih prebacili negde gde mogu da dobiju prvu pomoć.

Stigli su u civilizaciju i potom su helikopterom prevezeni u bolnicu gde su operisani. Teže je prošao Kamings koji ima čak 60 šavova na glavi i podvrgnut je plastičnoj operaciji lica zbog opasnih posekotina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.