SRAMNE REČI O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Prošao je sito i rešeto, ali ovakav udarac nije doživeo!
Novak Đoković, Foto: EPA/JOEL CARRETT

strašno!

SRAMNE REČI O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Prošao je sito i rešeto, ali ovakav udarac nije doživeo!

Užasne optužbe na račun vlasnika 21 Grend slem titule

Objavljeno: 21:31h

Srpski teniser Novak Đoković ponovo trpi udarce sa svih strana, a ovog puta ga optužuju za lažiranje povrede.

Nisu prema njemu blagonaklane ni kolege, ni mediji, a ni ostatak javnosti.

Navikao je srpski as na ovakve situacije i sigurno je da će ga negativni komentari još više motivisati u pohodu na 10. titulu na Australijan Openu.

Nemci mu nikada nisu bili naklonjeni, što su ponovo dokazali...

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Novak Đoković protiv celog sveta - samo u ulozi žrtve je Novak Đoković u svom elementu", piše za nemački "Tages ancajger" poznati teniski novinar Simon Graf, u tekstu pod naslovom "Cinični Đoković se zahvaljuje onima koji sumnjaju u njega".

Nemački novinar je citirao Novakove brojne izjave o povredi zadnje lože sa Australijan opena. a onda je napomenuo da iako Đoković hramlje između poena, iako traži medicinske tajmaute i fizioterapeuti mu masiraju levu butinu - on uvek "igra kao mladi jelen" kada dođe do ključnih poena.

Ocenio je Graf Novakove izjave o tome da se samo u njegove povrede sumnja kao "cinične", a nije propustio da pomene da je recimo Tejlor Fric povređen pobedio Rafaela Nadala u finalu Indijan Velsa i da se nije žalio na svoje fizičko stanje.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/FAZRY ISMAIL

- Đoković ne samo da oseća da tretman koji ima zbog povrede nije fer, već je oštro kritikovao i Eurosport nakon što je u prenosu njegovog meča sa Encom Koukoom tvrđeno da je uzeo nedozvoljenu pauzu za toalet. Ali što je mnogo, mnogo je. Đoković se ne bori samo sa svojim protivnicima, već sa celim svetom. Ali samo zato što je on idealan za ulogu žrtve koja cilja na 22. titulu u Melburnu i tu je u svom elementu - navodi u svom tekstu Simon Graf.

Naredni meč Novak igra protiv Andreja Rubljova u četvrtfinalu od 9:30 u sredu, a videćemo kakva će biti Novakova reakcija na terenu na čitavu hajku koja definitivno ima veze sa nečim drugim.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.