ANA JE PRESEKLA, NOVAK JE PLAKAO: Jedina prava ISTINA o njihovom odnosu
Novak Đoković i Ana Ivanović, Foto: Profimedia

nije lako

ANA JE PRESEKLA, NOVAK JE PLAKAO: Jedina prava ISTINA o njihovom odnosu

Mnogima nije bila jasna njena odluka...

Objavljeno: 19:46h

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović je odlučila da se vrati tenisu.

Naime, ona će biti deo spektakla u Luksemburgu koji se održava u oktobru, gde će igrati zajedno sa nekadašnjim koleginicama na turniru posvećenom legendama.

Mnogi smatraju da je lepa Srpkinja prerano završila karijeru, ali njena odluka je bila da osnuje porodicu sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Tešku odluku je donela 2017. godine, što je tada jako emotivno doživeo najbolji teniser sveta Novak Đoković.

- Jako emotivno sam doživeo Anino povlačenje. Poznajem je od kada smo bili petogodišnjaci. Gledao sam to njeno obraćanje javnosti i nekako su i meni suze krenule. Odmah posle toga smo razmenili nekoliko poruka. Znam koliko joj je bilo teško da preseče, kroz koliko emotivnih situacija je prošla. Ceo život je posvetila tenisu, tako da joj nije bilo lako. Udala se, sigurno je da razmišlja i o porodici. Želim joj svu sreću - rekao je tada Novak.

Ana Ivanović i Novak Đoković
Ana Ivanović i Novak Đokovićfoto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Nažalost, godinama se provlači priča o tome kako su njihovi odnosi zahladneli, ali su jedno o drugom imali samo reči hvale.

Ana je nedavno progovorila o Novaku u podkastu "Alesto" gde je otkrila koliko mu se zapravo divi.

- Meni je fascinantno kako on uspeva da održi telo u formi. Pre svega, zdravstveno. Meni je Rafa 2008. godine rekao: "Ne znam koliko ću izdržati što se tiče povreda". Evo i on se još uvek bori. Ali ta činjenica da je Novak, toliko jak i zdrav, to mi je stvarno fascinantno i svaka čast na tome - istakla je Ivanovićeva.

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.