UBICU MOJE SESTRE SU PUSTILI NA SLOBODU: Serena progovorila o emocionalnom slomu zbog kog je doživela najveće poniženje u karijeri!
Foto: Reuters

jako ju je pogodilo

UBICU MOJE SESTRE SU PUSTILI NA SLOBODU: Serena progovorila o emocionalnom slomu zbog kog je doživela najveće poniženje u karijeri!

Jedna od najboljih teniserki ikada dala je objašnjenje za njen najteži poraz u karijeri.

Objavljeno: 16:35h

Serena Vilijam je pre nekoliko nedelja pretrpela najteži poraz u karijeri, kada je na turniru u San Hoseu izgubila od Džoane Konte rezultatom 2:0, u setovima 6:1 6:0 za manje od sat vremena.

On je dala objašnjenje za taj težak poraz.

- Desetak minuta pred izlazak na teren saznala sam da je čovek koji je ubio moju polu-sestru - oslobođen. I to zbog dobrog vladanja. To njegovo puštanje na slobodu me je baš pogodilo. Jer... Stalno mislim na moju seku, na njenu decu (imala su 11, devet i pet godina kada se ubistvo desilo). Mnogo ih volim. Nije fer ovo što se desilo, moja sestra se neće vratiti zbog dobrog ponašanja. Nije fer ni što ne može više da me zagrli... Ali, Sveto pismo nam govori o opraštanju. Znam... Ja još nisam dotle stigla. Volela bih da živim onako kako propovedam, ali još nisam dotle stigla. Učim i ćerkicu tome. Želim da oprostim, stvarno. Želim da do toga dođem. I, doći ću jednog dana - rekla je Vilijamsova.

Njenu polu-sestru Jetunde Prajs ubio je 2003. godine Robert Makfild koji ju je upucao u glavu dok je sedela u kolima sa svojim dečkom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.