TRIK AMERIKANCA KOJIM JE POKUŠAO DA POREMETI NOVAKA: Tijafo naterao Đokovića da zajedno traže nešto usred meča!
Foto: Printscreen/Twitter/@TennisChannel

o čemu se radi?

TRIK AMERIKANCA KOJIM JE POKUŠAO DA POREMETI NOVAKA: Tijafo naterao Đokovića da zajedno traže nešto usred meča!

Pomalo i komična scena u četvrtom setu

Objavljeno: 09:05h

Pokušavao je raznim trikovima i dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima Frensis Tijafo da poremeti Novaka Đokovića u međusobnom meču, osim što ga je mučio svojom izuzetno dobrom igrom.

A posebno je bio interesantan jedan momenat iz sredine trećeg seta usred gema na servis Amerikanca.

Tada je, vrlo verovatno u nameri da povrati snagu i energiju posle najdužeg poena na meču koji je dobio, Tijafo lagano prešao na polovinu terena srpskog tenisera i počeo da se pravi da nešto traži.

Novak se u početku nasmejao i pitao o čemu se radi, ali onda mu se i on pridružio u potrazi. I dok su mnogi pomislili da Tijafo traži istu lopticu kako bi njome servirao na kraju je Đoković pronašao ono za čime je američki teniser tragao.

U pitanju je bila guma sa reketa koja služi da bi ublažila vibracije žica, a koja je ispala sa Tijafoovog reketa prilikom jednog smeča.

Ipak, tu nije bio kraj, pošto je ta guma propala, pa je Amerikanac ugravio još malo vremena za predah i otišao do svoje torbe i potražio novu, te tako dobio još malo na vremenu što je tada ipak izazvalo malu reakciju najboljeg tenisera sveta.

Međutim, nije ga poremetilo, a čini se da je sve više uticalo na Amerikanca koji je već u narednim gemovima počeo da se svađa sa sudijom i gubi bespotrebno koncentraciju, a to je iskusno i znalački iskoristio Novak da bi na kraju napravio brejk i potom priveo meč kraju u svoju korist.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.