SVI SU PROTIV ĐOKOVIĆA: Posle Australijanaca na Novaka "udarili" i HRVATI!
Foto: Profimedia

sam protiv svih

SVI SU PROTIV ĐOKOVIĆA: Posle Australijanaca na Novaka "udarili" i HRVATI!

Nole, definitivno nema podršku nigde osim u Srbiji, iako nastavlja da piše istoriju tenisa, da ruši rekorde, ostavlja nebitnima Federera, Nadala i druge teniske velikane

Objavljeno: 12:11h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je trn u oku svima koji nisu iz Srbije.

Amerikanci su obožavali da napadaju Novaka, izvlače njegove izjave iz konteksta, pokušavajući na sve načine da ga sruše da ne uzme kalendarski slem. Uspeli su u tome Đoković nije slavio u NJujorku, a onda su promenili priču, pa čak više hvalili su najboljeg na svetu.

Slično je i sa britanskim medijima, kojima je Novak raka rana još iz vremena kada je Endi Marej bio deo teniskog krema. Svaki osvojeni Vimlbldon od strane Srbina im je teško padao. I u poslednji u nizu koji su krenuli u rat sa Novakom su i Australijanci.

Melburn, mesto gde Đoković uz Kinu i Japan imao najbolju podršku i status je otvoreno ušlo u sukob sa Srbinom oko vakcine protiv korone. Iako je dugačak spisak onih koji nisu primili i neće istu, čini se da je samo Novak krivac i samo bi ljemu zabranili ulazak u Melburnu.

Danima se po medijima provlači priča Novak i učešće na Australijan openu. Oglasio se Novak, a onda i famozni Danijel Endrjuz, premijer Viktorije države u kojoj se nalazi Melburn. Kao da sakuplja poene prozivanjem Novaka.

A da stvar bude još jadnija pobrinule su se naše komšije Hrvati. Đoković nikada nije krio da podržava i "vatrene" kada ne igra Srbija što je bio slučaj i u samoj završni Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine kada su "kockasti" igrali finale sa Francuzima.

Ipak, Hrvatima to nije dovoljno pa su otvoreno stali na stranu Novakovih protivnika. Najžešći u napadima je "tportal.hr", koji su Srbina etiketirali kao nekoga ko nervira ceo svet i glumi žrtvu. Nisu se ni tu zaustavili. čak su Đokovića optužili da su mu krivac za sve novinari, odnosno sedma sila....

Nole, definitivno nema podršku nigde osim u Srbiji, iako nastavlja da piše istoriju tenisa, da ruši rekorde, ostavlja nebitnima Federera, Nadala i druge teniske velikane, koji su predstavljali božanstvo, dok se nije pojavio Srbin koji je pretvorio tenis u nešto drugo.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.