IZ DRŽAVE VIKTORIJA NON-STOP VRTE ISTU PLOČU: Ministar sporta uverava da će Novak MORATI da se vakciniše!
Foto: Profimedia

opet

IZ DRŽAVE VIKTORIJA NON-STOP VRTE ISTU PLOČU: Ministar sporta uverava da će Novak MORATI da se vakciniše!

Pakula kaže da ta odluka ne pripada njemu ili ostalim političkim vođama Viktorije, već isključivo ekspertskom telu koje će prosuđivati na tu temu

Objavljeno: 15:10h

Ministar sporta Viktorije, Martin Pakula, jasno je naznačio da će Novak Đoković morati da bude vakcinisan ukoliko želi da brani titulu na Australijan Openu ili da ima veoma dobar izgovor zbog čega nije primio dozu protiv korona virusa.

- Ukoliko je Đoković odlučio da se ne vakciniše i njegovo objašnjenje zbog čega to nije učinio ne prođe ekspertski komitet, neće igrati na Australijan Openu - kazao je Pakula.

On je naveo da novi uslov, po kojem može da se učestvuje u Melburnu iako neki teniser nije vakcinisan, nije uspostavljen zbog Đokovića.

- Ako ljudi smatraju da tako dajemo Đokoviću šansu da igra i bez vakcinacije, varaju se. Svako će morati dobro da objasni zašto to nije učinio - kaže ministar sporta.

Pakula kaže da ta odluka ne pripada njemu ili ostalim političkim vođama Viktorije, već isključivo ekspertskom telu koje će prosuđivati na tu temu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.