TAMARA NA ADI BOJANI PRONAŠLA NEŠTO BAŠ VREDNO: "Samo će vlasnik znati šta piše..." (FOTO)
Burma, Foto: Printscreen/Twitter/@mamara_tamara

ZAR NIJE DIVNO?

TAMARA NA ADI BOJANI PRONAŠLA NEŠTO BAŠ VREDNO: "Samo će vlasnik znati šta piše..." (FOTO)

"Pronađena burma od žutog zlata na plaži Ivana 2, na Adi Bojani. Ugravirani datum je 19.8.2000. godine a vlasnik prstena će znati koje ime piše pored", napisala je Tamara u opisu fotografija burme

Objavljeno:

Jedna Novosađanka, postala je glavna tema na Tviteru kada je juče objavila da je na plaži na Adi Bojani pronašla burmu sa ugraviranim datumom i imenom, te da jako želi da, uz pomoć interneta i udruženih ljudi pronađe vlasnika u što kraćem roku.

Na svom Tviter profilu Tamara Živković iz Novog Sada, objavila je da su njena deca, igrajući se u pesku, na popularnoj plaži na Adi Bojani u Crnoj Gori pronašli zlatnu burmu na kojoj je ugraviran datum ali i ime nepoznate osobe.

Zbog želje da bi burma stigne u prave ruke, Ivana je sa ostalim tviterašima podelila datum koji je ugraviran na burmi, ali ne i imena bračnog para.

"Pronađena burma od žutog zlata na plaži Ivana 2, na Adi Bojani. Ugravirani datum je 19.8.2000. godine a vlasnik prstena će znati koje ime piše pored", napisala je Tamara u opisu fotografija burme.

I dok su se mnogi u komentarima šalili da se radi o njihovoj davno izgubljenoj burmi, jedan muškarac se čak ponadao da se zaista i radi o njegovom prstenu.

"Pozdrav. Ne znam da li je to moguće ali ja sam se venčao 19.08.2000. i izgubio burmu u Sutomoru 22.08.2000. godine. Tada sam dva dana tražio po dnu mora sa raznim pomagalima, ali bezuspešno. Inače, na burmi je pisalo Sonja i Oskar", napisao je čovek, međutim Tamara mu je odgovorila da su na burmi ipak ugravirana druga imena.

Uspešna potraga

Ipak, potraga za parom završila se uspešno. Za nešto manje od 24h, vlasnici burme su pronađeni. Kako je Tamara objasnila, radi se o paru iz Nemačke.

"Pronađeni vlasnici prstena!! U pitanju je bračni par iz Nemačke, a burma je izgubljena u pesku pre dva meseca!", obavestila je ona ostale korisnike Tvitera koji su se tokom dana zanimali za ovaj slučaj.

Bonus video:

00:10

TAKO MI PRIJA BURMA NA TVOJOJ RUCI! Ša i Tara provociraju, reper joj ljubi ruku i ISMEVA bivšu suprugu?!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.