OTAC I SIN UHAPŠENI U BARU, U STANU IM PRONAĐENI NARKOTICI: Čim je video policiji, stariji muškarac URADIO OVO
Crnogorska policija, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

"PALI"

OTAC I SIN UHAPŠENI U BARU, U STANU IM PRONAĐENI NARKOTICI: Čim je video policiji, stariji muškarac URADIO OVO

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.C. i M.C. uhapse zbog gore navedenih dela

Objavljeno:

Službenici Regionalnog centra bezbednosti 'Jug' – Odeljenja bezbednosti Bar su juče, sprovodeći mere i radnje na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, lišili slobode dve osobe, I.C. (42) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je M.C. (72) lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje dokazivanja.

”Naime, barska policija je juče, postupajući po naredbi nadležnog suda, izvršila pretres stana i drugh prostorija koje koristi I.C., kojom prilikom je pronašla i oduzela manju količinu opojnih droga kokain i heroin, a za koju se sumnja da je bila namenjena za dalju tzv. uličnu prodaju”, navedeno je u saopštenju.

Prilikom dolaska pripadnika policije, M.C., otac od I.C., je uspeo da uništi deo opojnih droga na način što ih prosuo u sudoperu i uništio vodom.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.C. i M.C. uhapse zbog gore navedenih dela.

Bonus video:

00:32

Hapšenje droga

(Espreso/ Blic/ Standard)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.