OSOBA IZ HRVATSKE POPILA BEZALKOHOLNO PIĆE, PA ZAVRŠILA U BOLNICI! Policija sumnja da je u PITANJU...
Sok, Foto: Printscreen/Youtube/Bokina kuhinja

horor

OSOBA IZ HRVATSKE POPILA BEZALKOHOLNO PIĆE, PA ZAVRŠILA U BOLNICI! Policija sumnja da je u PITANJU...

Oglasiola se i policija povodom trovanja sokom u Rijeci

Objavljeno:

Potvrđen je jedan slučaj trovanja nakon što su se društvenim mrežama proširile poruke u kojima se građani upozoravaju da ne konzumiraju sokove i vode koje proizvodi jedan poznati brend jer uzrokuju spržene jednjake i želuce.

Osoba je hospitalizovana u KBC Rijeka i ima hemijsku povredu jednjaka koju je zadobila nakon konzumacije bezalkoholnog pića u riječkom kafiću.

Sve proverava i Državni inspektorat.

Sok
Sokfoto: Printscreen

Iz policije su potvrdili da su imali prijavu.

"Policijska uprava primorsko-goranska 4. novembra ove godine dobila dojavu da je jednoj osobi pozlilo tokom konzumacije bezalkoholnog pića u jednom od ugostiteljskih objekata u centru Rijeke te je prevezen u KBC Rijeka radi pružanja odgovarajuće lekarske pomoći. Tokom dosadašnjeg postupanja policijski službenici obavili su uviđaj, izuzeli određene predmete i obavili razgovore s više osoba.

O svim dosadašnjim saznanjima policija je izvestila nadležno državno tužilaštvo, kao i nadležni Državni inspektorat radi preduzimanja mera iz svoje nadležnosti. Utvrđivanje svih relevantnih činjenica u vezi sa ovim događajem se nastavlja", navode iz policije, prenosi Index.

Policija dodaje da osim ovog jednog događaja iz prethodnog razdoblja, policiji do sada nisu prijavljeni drugi slični događaji.

Bonus video:

02:53

SA OVOM NAMIRNICOM NIKAKO NE PRETERUJTE! Srbi je svakodnevno konzumiraju, a nisu ni svesni kakvo TROVANJE može izazvati

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.