SRBIN POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI U RIJECI: Dvojica muškaraca umrla NA LICU MESTA, poznato i stanje vozača
Saobraćajna nesreća, ilustracija, Foto: RINA

saobraćajna nesreća

SRBIN POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI U RIJECI: Dvojica muškaraca umrla NA LICU MESTA, poznato i stanje vozača

Jedan od poginulih u tunelu u Rijeci bio je i srpski državljanin

Objavljeno:

Srbin, koji je bio putnik u "audiju" koji je juče učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz tunela Učka, podlegao je povredama.

Jedini preživeli iz nesreće je vozač koji je teško povređen i još uvek životno ugrožen. Na mestu nesreće poginula su dvojica muškaraca, piše Index.

Nesreća se dogodila sinoć na izlazu iz tunela Učka u smeru Istre. Iz policije su naveli da su na licu mesata poginula dva državljana Bosne i Hercegovine, 37-godišnjak i 27-godišnjak.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Beta

Vozač i još jedan putnik iz smrskanog "audija", 25-godišnji državljanin Srbije, prevezeni su u riječku bolnicu, ali je putnik kojem su se lekari borili za život jutros preminuo, navodi Index.

Iz policije su saopštili kako je došlo do nesreće.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

"Zbog neprilagođene brzine automobil je udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne kućice. Dve su osobe poginule, a dve su povređeni u nesreći koja se dogodila juče oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do krivine u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja uslovima na putu, već je skrenuo u levo i udario u signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne rampe", naveli su iz policije...

Bonus video:

00:19

Saobraćajna nesreća na auto putu u kojoj je u izgoreo kamion

(Espreso/ Index.hr/ Telegraf.rs/ E.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.