ŽELITE DA UŠTEDITE NA STRUJI? Nemačka kompanija ima GENIJALNO rešenje, možete da smanjite RAČUNE ZA 90 ODSTO!
OkoVat, Foto: Printscreen/Youtube/ GreatScott!

genijalno!

ŽELITE DA UŠTEDITE NA STRUJI? Nemačka kompanija ima GENIJALNO rešenje, možete da smanjite RAČUNE ZA 90 ODSTO!

Velika energija je ugrožena ovim uređajem i njegovim potencijalom da smanji profit

Objavljeno:

Da li ste svesni koliko biste mogli da uštedite mesečno, jednostavnim korišćenjem novog tehnološkog uređaja?

Nije tajna da cena električne energije stalno raste svake godine, ali zahvaljujući ovoj novoj tehnologiji inspirisanoj Nikolom-Teslom, potrošači mogu da uštede stotine do hiljade dolara svake godine na svojim računima za struju.

Studija je 2020. godine pokazala da većina Amerikanaca preplaćuje struju za ogromnih 27,6 milijardi dolara godišnje.

Veoma je očigledno da amerikanci imaju energetsku krizu—nedostatak energije od zakonodavaca i Komisije za javna komunalna preduzeća za popravljanje krivog posla prodaje preskupe struje potrošačima.

Obe strane daju pokriće jedna drugoj da ne rade ništa. Upravo ove godine, Komisija za javna preduzeća poslala je poslanicima izveštaj o slavnom, neverovatnom, fantastičnom sistemu kupovine električne energije koji reguliše. Problem? Ne na njihovom satu.

Zakonodavci koji dobiju taj izveštaj od državnih regulatora mogu reći: „Sve je u redu. Ne moramo da pravimo promene.”

1 / 4 Foto: Profimedia

Zakonodavci odbijaju da uvedu račun za struju koji je osmišljen da okonča obmanjujuće marketinške prakse koje elektroprivrede koriste da bi svake godine ostvarile ogroman profit.

Sistem ostaje horor predstava konfuzije, dvoličnosti i nepotrebnih komplikacija. Nema razloga zašto bi elektroprivrede trebale da nadmaše regulatore i potrošače, ali to rade iznova i iznova.

Elektroprivrede takođe zbunjuju kupce sa višestepenim cenama – različitim cenama za različite nivoe korišćenja – ali se staraju da se najniže cene nikada ne pojave rano u rezultatima pretrage.

Nemačka startap kompanija je zato osmislila inovativni i jeftin uređaj koji vam pomaže ne samo da smanjite račun za struju, već može i da produži životni vek skupih kućnih aparata. U roku od samo mesec dana, uređaj bi se isplatio.

Kakav je ovo uređaj? Zove se OkoVat i njegovu tehnologiju je prvobitno kreirao niko drugi do legendarni srpsko-američki pronalazač, elektroinženjer, mašinski inženjer i futurista Nikola Tesla.

U početku je to bilo skriveno od javnosti jer je prosečnim porodicama nudilo priliku da uštede na svojim mesečnim troškovima energije. OkoVatt je mala, kompaktna, pristupačna i laka za upotrebu priključna jedinica koja sprečava ulazak nepotrebne struje u električne kablove i preopterećenje mreže.

OkoVat je najgora noćna mora vaše elektroenergetske kompanije. Oni su pokušavali da sakriju OkoVat od svakodnevnog potrošača i čak su ga zabranili u maloprodajnim objektima.

Velika energija je ugrožena ovim uređajem i njegovim potencijalom da smanji profit.

Međutim, zahvaljujući internetu, tajna je otkrivena, a obični ljudi sada ubiru plodove sveukupne manje potrošnje energije, kao i one koju koriste kućni aparati.

Kako funkcioniše? Lako se povezuje, jednostavno ga uključite u utičnicu koja je najbliža vašem prekidaču. To je sve što treba da uradite, jednom kada je uključena zelena LED lampica pokazuje da je uključen i radi.

Ako je vaš dom veliki, korisno je postaviti jednu jedinicu blizu razvodne kutije, a drugu što dalje od nje. To je tako jednostavno. i pogodan je za standardne kuće i stanove povezane na električnu mrežu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ GreatScott!

Kada ga uključite, OkoVatt će početi sa radom. U roku od nekoliko dana, on će početi da efikasno koristi vašu energiju, istovremeno vam omogućavajući da požnjete plodove robusnijeg životnog ciklusa kućnih aparata. Za samo kratko vreme vratićete svoj novac od prve kupovine.

Uređaji uvek crpe više energije nego što im je potrebno za rad zbog neefikasnosti i buke na sinusnom talasu.

Da li je ovaj uređaj zaista legalan? OkoVatt je apsolutno 100% legalan; niste u pravnom riziku zbog posedovanja ovog odličnog uređaja za uštedu električne energije jer jednostavno rečeno, ne kršite nijedan zakon.

Naravno, elektroprivrede nisu zadovoljne situacijom, pa se svim silama trude da sakriju OkoVatt-a od očiju javnosti.

Bonus video:

04:09

Rodić: Da li je novi non pejper ŠANSA ZA SRBIJU ILI SAMO JOŠ JEDNA PRODAJA MAGLE?

(Espreso/Positive Change)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.