ISPLIVAO BIZARAN SNIMAK RAMZANA KADIROVA: Ako ste mislili da ste sve videli, GRDNO SE VARATE! (VIDEO)
Ramzan Kadirov, Foto: PrintScreen/ Twitter/ Julia Davis

rusija

ISPLIVAO BIZARAN SNIMAK RAMZANA KADIROVA: Ako ste mislili da ste sve videli, GRDNO SE VARATE! (VIDEO)

Snimak je objavila američka novinarka Džulija Dejvis koja prati ruske medije i objavljuje isečke sa titlovima kako bi zapadnoj publici približila rusku propagandu

Objavljeno: 10:39h

Društvenim mrežama proširio se video u kojem čečenski vođa Ramzan Kadirov na ruskoj televiziji gostuje u emisiji i pokazuje kako se rade sklekovi.

Snimak je objavila američka novinarka Džulija Dejvis koja prati ruske medije i objavljuje isečke sa titlovima kako bi zapadnoj publici približila rusku propagandu.

- U međuvremenu u Rusiji, Ramzan Kadirov je odlučio da sve impresionira pokušavajući da napravi nekoliko sklekova - komentarisala je Dejvis na Tviteru.

U televizijskom studiju bili su i Kadirovovi telohranitelji koji su njegove sklekove propratili aplauzom. Ukrajinska služba sigurnosti raspisala je sredinom novembra poternicu za čečenskim vođom, a informacija o tome je podeljena na internet stranici ukrajinskog ministarstva unutrašnjih poslova.

Takođe, Kadirov je stavlje i na takozvanu crnu listu Sjedinjenih Američkih Država.

Kadirov je početkom oktobra najavio da će troje svojih maloletnih sinova poslati na ratište u Ukrajinu, a nekoliko nedelja kasnije objavio je jezivi snimak u kojoj mu sinovi donose ''poklon'' - trojicu zarobljenika iz Ukrajine.

(Espreso/ 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.