"NISI SAMA U OVOME": Porodica moli ćerku da VRATI BEBU kući pošto je pobegla SA OSUĐIVANIM SILOVATELJEM (FOTO)
Nasilje, Foto: Profimedia

potraga

"NISI SAMA U OVOME": Porodica moli ćerku da VRATI BEBU kući pošto je pobegla SA OSUĐIVANIM SILOVATELJEM (FOTO)

Naime, Konstansa Marten (35) i njen dečko Mark Gordon (48) prestali su da se javljaju Konstansinoj porodici od 5. januara kada su im se kola pokvarila na putu

Objavljeno:

Arsitokratska porodica uputila je pismo svojoj ćerki Konstansi Marten koja je odlučila da im se ne javlja i otišla sa svojom novorođenom bebom i dečkom koji je seksualni prestupnik.

Naime, Konstansa Marten (35) i njen dečko Mark Gordon (48) prestali su da se javljaju Konstansinoj porodici od 5. januara kada su im se kola pokvarila na putu. Od tada par uspešno izbegava da bude viđen na kamerama marketa, a koriste samo gotovinu za plaćanje u prodavnicama te ih je teško pratiti.

Zbog verovatnog nepoverenja u svoju ćerku i njenog dečka, Konstansina majka je uputila javno pismo upućeno ćerki, u kome navodi da će porodica u potpunosti podržati u svemu što želi da radi, da nije sama u situaciji, ali da je moli da se zbog sigurnosti i zdravlja deteta što pre javi i vrati kući.

Inače, Konstansa je ćerka poznatog filmskog producenta Napijera Martina.

S druge strane, Mark Gordon je osuđivani seksualni prestupnik. Gordon je osuđen na 20 godina za silovanje i prebijanje žene na Floridi, te je 2010. godine deportovan za Englesku odakle se njegova porodica preselila za Ameriku 1989. godine.

Policija
Policijafoto: Profimedia

Konstansa i Mark su zajedno od 2016. godine.

Zbog navodnih " ranijih loših odluka" svoje ćerke, kriminalnog dosijea njenog dečka i izbegavanja da im se jave Konstansina porodica je vrlo zabrinuta za svoju ćerku i unuče.

(Espreso/ METRO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.