OSNOVCI U KATASTROFALNOM STANJU ZAVRŠILI U BOLNICI: Isprepadni rekli da im se prikazao ĐAVO, ovo je zaista JEZIVO!
Dete u bolnici, Foto: Printscreen/Twitter/@hanletlamacana

stravični prizori

OSNOVCI U KATASTROFALNOM STANJU ZAVRŠILI U BOLNICI: Isprepadni rekli da im se prikazao ĐAVO, ovo je zaista JEZIVO!

Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama osnovce je moguće videti kako vrište u bolnici

Objavljeno:

Najmanje šest učenika petog razreda osnovne škole Ernesto González Lachapelle u Baníju, u Dominikanskoj Republici, hitno je hospitalizovano nakon što su pretrpeli, kako se čini, napada panike.

Isprepadani mališani izjavili su da im se u učionici prikazao đavo.

Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama osnovce je moguće videti kako vrište u bolnici Nuestra Señora de Regla, zabrinute roditelje i neke žene kako mole, a portparoli škole objasnili su lokalnim medijima da je do incidenta došlo u četvrtak u učionici koja se nalazi na trećem spratu.

Jedno dete izjavilo je da ga je dotakla veštica, dok je neimenovana devojčica rekla da je ugledala plavokose demone, prenosi portal MSN.

Medicinsko osoblje i psiholozi izjavili su da je u pitanju bio slučaj masovne histerije, međutim pojedini roditelji i dalje insistiraju na tome da je reč o paranormalnom slučaju i da u školi ima duhova.

Nastava je u međuvremenu prekinuta, a pojedini su organizovali molitve kako bi, naveli su, naterali natprirodne entitete da napuste tu ustanovu.

Jipsofilia Castillo Rosa, stručnjak na području forenzičke psihologije, izjavila je za program Al Rojo Vivo da je možda u pitanju bilo trovanje nepoznatim supstancama, a kao drugi verovatni uzrok navela je zajednički psihotični poremećaj.

"Verska kultura u našoj zemlji takođe je mogla imati uticaja", kazala je.

(Espreso/Net.hr/MSN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.