PEDOFIL MU NEDELJAMA VREBAO ĆERKU, A ONDA JE NASTAO HAOS: Uzeo pravdu u SVOJE RUKE, pa se predao policiji SAV KRVAV
Levi Akstel, Foto: Kancelarija šerifa Okruga Cook

JEZIVO

PEDOFIL MU NEDELJAMA VREBAO ĆERKU, A ONDA JE NASTAO HAOS: Uzeo pravdu u SVOJE RUKE, pa se predao policiji SAV KRVAV

Ovaj muškarac je nasmrt pretukao 77-godišnjeg seksualnog prestupnika koji je navodno vrebao njegovu ćerku

Objavljeno:

Otac iz Minesote je losovim rogovima i lopatom nasmrt pretukao 77-godišnjeg seksualnog prestupnika koji je navodno vrebao njegovu ćerku, piše britanski Telegraf. Levi Akstel (27) predao se policiji sav krvav nakon što je ubio Lorensa Skulija.

Ubistvo je šokiralo zajednicu Grand Maraisa u Minesoti, rekao je lokalni šerif Pat Eliasen. Skali je osuđena za zlostavljanje šestogodišnje devojčice 1979. godine, a odnosi između njega i Akstela su već neko vreme bili zategnuti. Kako se navodi, 2018. godine, Akstel se požalio da Skuli proganja njegovu 22-mesečnu ćerku koja je posle vrtića izašla u šetnju.

"Više puta je uhodio decu svojim kombijem. On je osuđeni pedofil. Njegovo uhođenje moje ćerke je potpuno neprikladno i mora da prestane", napisao je Akstel u zahtevu sudu, kojim je tražio da se izda nalog za zaštitu.

Sud je na kraju odobrio Akstelov zahtev za zaštitu, ali ga je povukao samo nekoliko nedelja kasnije. Dve godine kasnije, Akstel je napisao ljutu objavu na Fejsbuku rekavši da je "jedini lek za pedofile metak".

Sudija, Sud, Advokat
foto: Profimedia

Prošle srede policiju je pozvao građanin koji je video da se automobil zaustavio na Skulijeom prilazu, a zatim je vozač razbio automobil i uleteo u kuću. Nakon toga se začula vriska.

Krvlju natopljen Akstel se odvezao u policiju, stavio ruke na glavu i priznao da je ubio Skulija. Zahtevao je da mu stave lisice i upozorio da planira da naudi nekom drugom. Rekao je policiji da je Skulija udario 15 do 20 puta lopatom, a zatim ga dokrajčio ogromnim rogovima losa. On je policiji rekao i da je često viđao Skulijev kombi parkiran u blizini mesta gde se deca okupljaju.

Šerif Eliasen je potvrdio da je Skuli bio ranije osuđivani seksulani prestupnik i da je puštena iz zatvora 1982. godine. Protiv njega je bilo još optužbi, ali istraga ništa nije otkrila, piše Telegraf. Uprkos prigovorima, sud je odredio Akstelovu kauciju na milion dolara. Pošto nije mogao da položi kauciju, Akstelu je određen pritvor, a ročište je zakazano za 10. april.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.