ZBOG NJENIH OBLINA MUŠKARCI ODLEPLJUJU, ALI ONA KRIJE TAJNU? On je RAZOTKRIO njene namere, SVE JE BILA LAŽ? (VIDEO)
Karina Ibri, Foto: PrintScreen/ Instagram/ karinairby

šta li je istina?

ZBOG NJENIH OBLINA MUŠKARCI ODLEPLJUJU, ALI ONA KRIJE TAJNU? On je RAZOTKRIO njene namere, SVE JE BILA LAŽ? (VIDEO)

Ima 3.135 pretplatnika na OnliFans-u

Objavljeno:

Australijska influenserka Karina Irbi otkrila je sumu novca koju zarađuje od prodaje raskalašnog sadržaja na OnliFans-u. Ona se pridružila veb stranici za odrasle ranije ove godine, a sada je otkrila detalje svog novog poslovno izazvova.

Tokom pitanja i odgovora na Instagramu, Karina je otkrila da ima 3.135 pretplatnika na OnliFans-u, što je svrstava u prvih 0,55 odsto kreatora sadržaja. Sa pretplatom od oko 13 evra mesečno, to znači da ona zarađuje oko 38 hiljada evra mesečno ili 450.000 dolara godišnje. To je više od godišnje plate premijera Australije Entonija Albanezea od 330 hiljada evra godišnje.

Obraćajući se svojim brojnim pratiocima na Instagramu u martu, Karina je rekla da njen suprug Rajan Džons veoma podržava kako ona zarađuje novac na fotografijama i snimcima svojih oblina.

- On to voli! On je moj najveći fan i podržava sadržaj koji plasiram na ovoj platfotmi - kaže Karina.

Međutim, došlo je do sukoba na društvenim mrežama zbog serije snimaka koje je podelio influenser Džon Dorsi koji se bavi raskrinkavanjem. Rekao je da je ona licemer i da sređuje svoje fotografije pre objavljivanja, a fanove poziva da to ne čine. Objavio je seriju video snimaka u kojima je prozvao posebno zato što je ceo njen brend izgrađen na prirodnosti koju promoviše, a to je sve samo ne prirodan izgled.

Međutim, Karina je uzvratila na tvrdnje rekavši za Dejli Mejl Australija da je jedna od "najotvorenijih, najiskrenijih i najtransparentnijih influensera na društvenim mrežama u 2023. godini". Dodala je da postovi ovog influensera promovišu mržnuju prema njoj i da ruše njen integritet.

- Ovo je najveća količina licemerja na koju sam ikada naišao. Ona je poznata po tome što ohrabruje devojke da ne sređuju svoje fotografije i ne uklanjaju celulit - ističući niz Karininih neuspeha u montaži.

Karina je za Dejli Mejl Australija rekla da je Dorsijev video samo "drama".

- Prilično je očigledno da kada pogledate moj sadržaj, postove, kolumne, priče, dobijate autentičnu i nefiltriranu verziju mene. Iz tog razloga više vremena se fokusiram na TikTok video snimke, jer je to autentičnije i transparentnije mesto. Mnogi neopznati ljudi mi govore da sam ružna, debela, da imam grubu kožu i tome slično. Govorim o onlajn maltertiranju zbog posledica koje je ostavilo na moju psihu - kaže Karina.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.