UZBUNA U VAŠINGTONU: Bela kuća pod blokadom zbog sumnjivog paketa!
Foto: Printscreen/Twitter

istraga u toku

UZBUNA U VAŠINGTONU: Bela kuća pod blokadom zbog sumnjivog paketa!

Jedan od policajaca rekao je novinarima da je ta zgrada blokirana i da ostanu unutra
Objavljeno: 18:08h

Bela kuća nalazi se pod blokadom zbog sumnjivog paketa, prenose svetski mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Jedan od policajaca rekao je novinarima da je ta zgrada blokirana i da ostanu unutra, prenosi "Sputnjik". Kada je upitan koji je razlog uzbune, policajac je odgovorio "sumnjiv paket".

Naime, Bela kuća je blokirana od ranih prepodnevnih časova jer je primećen sumnjiv paket, rekao je agent Tajne službe novinarima.

Po njegovim rečima to znači da niko ne može da uđe ili izađe iz zgrade.

Bela kuća je blokirana od ranih prepodnevnih časova jer je primećen sumnjiv paket, rekao je agent Tajne službe novinarima. Po njegovim rečima to znači da niko ne može da uđe ili izađe iz zgrade. Ovo nije prvi put da se nešto slično desi jer se 19. marta čovek dovezao do kontrolnog punkta i rekao da ima bombu u kolima. Ranije je jedan čovek sa rancem na leđima uspeo da se probije u dvotište kompleksa ali je uhapšen od strane Tajne službe. Nije neobično da se sumnjiva lica nađu u okolini Bele kuće ali se ona obično brzo uhapse i predaju lokalnoj policiju. Najozbilniji incident se desio 2014., kada je čovek sa nožem uspeo da se probije unutar Bele kuće sve do istočnog krila koji se koristi za prijem gostiju.

Ovo nije prvi put da se nešto slično desi jer se 19. marta čovek dovezao do kontrolnog punkta i rekao da ima bombu u kolima. Ranije je jedan čovek sa rancem na leđima uspeo da se probije u dvotište kompleksa ali je uhapšen od strane Tajne službe.

Nije neobično da se sumnjiva lica nađu u okolini Bele kuće ali se ona obično brzo uhapse i predaju lokalnoj policiju.

Najozbilniji incident se desio 2014., kada je čovek sa nožem uspeo da se probije unutar Bele kuće sve do istočnog krila koji se koristi za prijem gostiju.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.