SKUPLJALA SMEĆE DOK JE DRUGARICA FOTKALA, A KAD SE KAMERA UGASILA... Snimak koji je RAZBESENO sve, ima li kraja?!
Skupljanje smeća na Baliju, Foto: PrintScreen/ TikTok/ thesocialjokr

neprihvatljivo

SKUPLJALA SMEĆE DOK JE DRUGARICA FOTKALA, A KAD SE KAMERA UGASILA... Snimak koji je RAZBESENO sve, ima li kraja?!

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama pokazuje sve licemerje ljudskog bića

Objavljeno:

Video je na svom TikToku kanalu objavio korisnik TheSocialJokr, a u sredu je postao viralan širom sveta zahvaljujući tome što ga je neko preneo na Reddit.

Na simku je devojka kako se pretvara da joj je stalo do okoliša s jednim jedinim ciljem, da sve objavi na društvenim mrežama i skupi šaku lajkova.

Ponela je te devojka sa sobom na plažu crnu vreću za smeće, u nju trpala nekakvo granje, pritom glumila da pati, pa predstavu zaključila otužnim činom.

Jednom kada se uverila da ima dovoljan broj fotografija vrednih objave, vreću je naprosto ostavila i hladno odšetala u društvu prijateljice koju je povela sa sobom da pomoću mobilnog ovekoveči njenu "plemenit i pohvalni gest".

Snimak je dospeo na naslovnicu Reddita, pritom skupio 118 hiljada takozvanih goreglasova, i izazvala toliko ogorčenje među korisnicima te popularne mreže da su se pojedini zakleli kako će pronaći glavnu junakinju i posramiti je pred celim svetom.

"Ovo je najgora vrsta ljudi. Oni takvim delima pokazuju da zapravo ne znaju što je ispravno, odnosno da se samo pretvaraju da čine ispravna dela jer im je stalo samo do toga da drugi ljudi imaju visoko mišljenje o njima", napisao je korisnik Reddita u najistaknutijem komentaru, a nakon čega se pojavila sumnja da je snimak nastao kao režirana provokacija s nepoznatom svrhom.

Ali, prema navodima snimatelja, nažalost, nije.

Sve prikazano u videu upravo se tako i odvilo, a što je u četvrtak potvrdio i TheSocialJokr.

"Zapis nisam zabeležio ja, već moj prijatelj koji je sve objavio na Instagramu. Video je nastao na Baliju i, da, autentičan je. Razumijem bes koji je izazvao, slažem se s time da je ponašanje tih devojaka bilo neprihvatljivo, ali ne mogu podržati pretnje upućene tim osobama.

Mislim da je te cure potrebno obrazovati i informisati, objasniti im da je to što su učinile pogrešno", kazao je taj mladić u naknadno objavljenom obraćanju na TikToku.

Bonus video:

02:52

OVO SMEĆE PRAVE NEODGOVORNE FIRME Vesić prisustvovao uklanjanju divlje deponije na Čukarici POZVAO GRAĐANE DA PRIJAVLJUJU DEPONIJE

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.