IMAŠ LI DUŠU ČOVEČE? STRAVIČAN PRIZOR SA KRFA: Mučki TUKAO konja, nesrećnoj životinji STALO SRCE (UZNEMIRUJUĆE)
Nesrećan konj, Foto: Printscreen/Tik tok/Arketa.pia

SRAMOTA!

IMAŠ LI DUŠU ČOVEČE? STRAVIČAN PRIZOR SA KRFA: Mučki TUKAO konja, nesrećnoj životinji STALO SRCE (UZNEMIRUJUĆE)

Građani planiraju danas da organizuju protest u glavnom gradu, a glavni zahtev vlastima je da se zabrani upotreba kočija u periodu od 11 do 19 sati kad su velike vrućine

Objavljeno: 15:32h

Grčka policija uhapsila je kočijaša (80) koji je pred turistima na Krfu navodno šibao svog konja dok životinja nije uginula.

Užasna scena odigrala se u četvrtak oko 14 sati. Kočija se kretala velikom uzbrdicom i bila je puna turista. Kočijaš je navodno nemilosrdno šibao konja kako bi savladao uspon.

Grčki mediji pišu da je kočijaš policiji rekao da je to prvi dan kako je konj upregnut nakon "bolovanja". Kočijaš je životinju izveo na ulicu iako je prethodno veterinarska služba izdala upozorenje da kočije ne izlaze na ulice u periodu od 13 do 17 sati zbog velike vrućine.

Prvi nalazi pokazuju da je nesrećnoj životinji stalo srce i da nije prethodno zlostavljana.

Građani planiraju danas da organizuju protest u glavnom gradu, a glavni zahtev vlastima je da se zabrani upotreba kočija u periodu od 11 do 19 sati kad su velike vrućine.

Bonus video:

02:34

U NIŠU KONJ UPAO U ŠAHT, A NIKO JOŠ NE ZNA KAKO JE TU UPAO Akcija spasavanja trajala 4 sata POGLEDAJTE KAKO SU GA IZVUKLI IZ RUPE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.