MARIJA NAPRAVILA HAOS NA MEKSIČKOM AERODROMU: Svađala se sa radnicima i polomila računare, samo zbog OVOG! (VIDEO)
Marija napravila haos, Foto: Printscreen/Twitter/MiguelElBlacky

PRETERALA

MARIJA NAPRAVILA HAOS NA MEKSIČKOM AERODROMU: Svađala se sa radnicima i polomila računare, samo zbog OVOG! (VIDEO)

Svađala se sa šokiranim radnicima

Objavljeno:

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem je zabeležen ternutak kada putnik besni na šalteru karata Volaris Erlajnsa nakon što joj je aerodromski agent odbio povraćaj novca.

Marija Gvadalupe (56) privedena je na Međunarodni aerodrom u Meksiko Sitiju nakon što se rezervacija leta koju je napravila preko turističke agencije nije pojavila u Volarisovom sistemu.

Marija je snimljena kako stoji na vrhu šalterske vage za prtljag pre nego što je udarila ekran kompjutera o zemlju nakon što joj je rečeno da kontaktira agenciju kako bi dobila povraćaj novca.

Svađala se sa šokiranim radnicima i bacila skener bar kodova na zemlju dok su zapanjeni putnici gledali u neverici.

Uhvaćena je kako viče na jednog agenta: „Ako ne želiš, nemoj mi vraćati novac. Zabole me. Ali to će te koštati“.

Marija je nastavila da pokazuje svoj bes tako što je otišla do drugog šaltera, gde je zgrabila ekran i tastaturu i udarila predmete o zemlju.

Viđeno je obezbeđenje kako čeka da se Marija smiri pre nego što je otprati.

Volaris Erlajns je u saopštenju naveo: „Putnica je burno reagovala kada je obaveštena da mora da završi kupovinu karte za svoj let. Očigledno je dama bezuspešno pokušala da izvrši plaćanje sa nekoliko kreditnih kartica, zbog čega je naš sistem za sprečavanje prevara izdao bezbednosno upozorenje“.

Agenti pomoćne policije brzo su presreli putnicu dok se spremala da izađe sa aerodroma i priveli je nakon šokantnog ispada.

Prema izveštaju o incidentu, ona je „nanela štetu na šalteru avio-kompanije na AICM-u (međunarodni aerodrom Meksikanski grad).

Volaris je u svom saopštenju naveo da su njegovi „ambasadori na licu mesta aktivirali odgovarajući bezbednosni protokol uz podršku aerodromskih vlasti“.

Avio-kompanija je nazvala ženino ponašanje „nepravilnim i nesrećnim“.

„Za Volaris, bezbednost njegovih kupaca je od najveće važnosti“, navodi se u saopštenju avio-kompanije.

„Iz tog razloga, Volaris blisko sarađuje sa vlastima kako bi trajno ojačao ključne procedure i osigurao da se ne dogodi ponašanje koje dovodi u opasnost integritet naših kupaca i posada, bilo na aerodromima ili u našim avionima“, naveli su.

Lokalni izveštaji navode da je Marija uništila četiri kompjutera i četiri skenera, što je navelo aviokompaniju da podnese tužbu protiv nje.

Ona je optužena za oštećenje opreme kao i za remećenje mira.

06:52

ISPRAVLJA SE ISTORIJSKA NEPRAVDA NAD SRBIMA! Češki predsednik otkriva ISTINU o ratu u SFRJ, a evo kako je SPASAO SRPSKI AERODROM!

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.